Starity

Scott Eastwood felvágós?

2013. szeptember 29. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magamutogatás lenne, vagy csak egyszerűen az önbizalom teng túl benne? Clint Eastwood fia külsejével akarja felhívni magára a figyelmet.

hirdetés
Scott Eastwood felvágós?

Saját bevallása szerint Scott saját maga szeretne karriert építeni, hiszen bár büszke apja hírnevére, ezzel nem szeretne visszaélni. De mégis ki az, aki ne ismerné Clint Eastwood nevét Hollywoodban? Ennek ellenére Scott számára is lehetetlen vállalkozásnak tűnik, hogy apja életművétől függetlenítse magát, hiszen nevétől ő máris valaki lett.

Bárhová megy, a hírnév követi – a fitness stúdiótól a szörf-, vagy golfklubig -, s legújabb sikere, hogy a Fury című háborús filmben Brad Pitt és Shia LaBeouf mellett szerepel majd a neve a stáblistában.

Az ifjabb Eastwood máris tanult valamit a nagy sztároktól, hisz – jóllehet, még csak most kezdődtek a forgatások – Scott máris az Instagramra tölti fel a képeket, amint a díszletben pózol, mondjuk egy tank előtt:


Fotó: Instagram

Meglehet, hogy Scott korábban azt nyilatkozta, nem csinálhatnak belőle tiniidolt, most végigpillantva a képeket, amiket legutóbb közzétett úgy látszik, előszeretettel pózol póló nélkül. Elképzelhető, hogy csupán büszke felsőtestére, de még valószínűbb, hogy kinézetével próbál rajongókat toborozni magának.


Fotó: Instagram

Persze a sztárok szívesen mutogatják magukat, a lesifotósok pedig előszeretettel használják ki gyengébb pillanataikat. Scott, karrierjének érdekében jobban tenné, ha nem próbálná eljátszani a sajtó megelőlegezett szimpátiáját.

Egy brit újság már így is feldühödött kritikával illette a 27 éves celebet: „Unalmas lesz! Clint Eastwood fia MÁR MEGINT félmeztelenül mutogatja magát a saját portréjában

Egy nemrégi nyilatkozatában Scott azt mondta: „Szeretem, ha formában maradhatok. Ez fontos az életben. Az embernek csak egy teste van – bizonyára ez az oka a magamutogatásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek