Starity

Folyékony művészet - kávéba rajzol portrékat egy művész

2013. szeptember 29. 12:12   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A művészet nem ismer akadályt, az unalom pedig ötleteket szül – e kettő találkozásával született meg Michael Breach művészete.

hirdetés
Folyékony művészet - kávéba rajzol portrékat egy művész

Nem csak az osztrákok tudják, hogy a kávé sosem egyszerűen kávé. Sokféle elkészítés mód, adalék és esetenként titkos, vagy különleges hozzávaló segítheti ízlelőbimbóink gyönyörködtetését a kávéházak világában.

A New Yorkban élő és dolgozó kávéház tulajdonos, Barista Michael Breach mára már szakértőjévé vált a sztárok arcának megformálásában – mindezt persze habból készíti. Hogy világsztár vagy alien, nem számít, senki sincs biztonságban!

A Twitteren tette elérhetővé profilját a mélyen tisztelt publikum számára. Breach munkái gyakorlatilag annyiból állnak, hogy tejhabból arcokat fest az eszpresszóra, ami, lássuk be, nem épp tartós alkotás. Az iható művészetet fényképek formájában arhiválja Michael.

„Szeretnék kicsit olyan lenni, mint Willy Wonka. Szeretném az embereket a kávéval, érdekes művészettel, bölcs módon szórakoztatni” – nyilatkozta a fiatal művész. A srác már egy éve dolgozik „kávérajzolóként”, azelőtt egy hotelben dolgozott és munka közben, önmaga szórakoztatására találta ki ezt a hobbit.

Victoria Beckham:

Justin Timberlake:

Audrey Hepburn:

Cher:

Johnny Depp – The lone ranger

Madonna:

Freddie Krueger:

E.T.:


Fotók: BaristArt

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek