Starity

Az ősz árnyalatai: női hírességek természetes hajjal

2013. szeptember 29. 17:05   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak, akik szerint az öregedés nem szégyen – s milyen igaz! Így hajuk őszülését, arcuk ráncait sem rejtegetik vegyszerek segítségével.

hirdetés
Az ősz árnyalatai: női hírességek természetes hajjal

A férfiakat az idő múlásával bölcsebbnek, érettnek és egyre szexibbnek látjuk, különösen George Clooney, Richard Gere vagy Harrison Ford esetében. A legtöbb nőnek azonban az ősz hajszálak megjelenése elegendő egy egyszemélyes dráma bemutatásához: Ezzel vége!

Az olyan sztárok, mint Eveline Hall (67), Carmen Dell’Orefice (82) és Kristen McMenamy (46) a legkevésbé sincsenek kétségbe esve a kor előrehaladtával. Büszkék és nem szándékozzák takargatni ősz hajszínüket, inkább saját előnyüket kovácsolják belőle.

Eveline Hall Németország legismertebb időskorú modellje. Élete nagy áttörését 65 évesen élte meg, amikor Michael Michalsky showműsorában minden nézőt elkápráztatott hosszú, szürkés árnyalatú hajszínével.


Star Press

A szürke haj Kristen McMenamy számára is remek ugródeszkának bizonyult. Kristen jóidőre eltűnt a divat világából, mígnem két évvel ezelőtt, teljesen ősz hajjal ünnepelte visszatérését a Calvin Klein egyik bemutatóján.


Getty Images

Korunk legidősebb modelje Carmen Dell’Orefice is természetes valójában hordja az évek alatt megőszült haját. Talán ennek is köszönhető, hogy még mindig jelentős névnek számít a szakmában, hiszen olyan divattervezőkkel dolgozik, mint Alberta Ferretti és olyan luxusmárkák felkérésére számíthat, mint a Rolex.


Getty Images

A világhírő sörmárka-tulajdonjogának örökösnője, Daphne Guinness igazi csodabogárnak számít a nyugati sajtóban, így a divat világában is. Legfőbb ismertetőjegye, hogy extravagáns szabású ruhákban lép nyilvánosság elé, haja pesig ősz-fehéres, olykor tejszőke, hátul pedig fekete.


Getty Images

A 92 éves, New York-i Iris Apfel első látásra inkább hasonlít egy nagymamára, mint divattervezőre. Iris is nemet mond a hagyományos szépségideáloknak és a hajfestéknek. Divatikonná extrém ruházatával, túlméretezett ékszerei és természetesen ősz haja varázsolta.


Getty Images

Az 58 éves énekesnő, Annie Lennox frizurája már-már meghatározó jegyévé vált egyéniségének. Természetes színével tökéletes egyensúlyt alkot Annie égszínkék szemeivel és bőrszínével. Korábban tejszőkére, majd lángvörösre festve hordta.


Getty Images

Helen Mirren haja ragyogó, sima és fényes. Hogy az Oscar-díjas színésznő nem teljesen festetlen, az tisztán látszik, talán ő alkotta meg a tökéletes egyensúlyt az agyonfestett és a természetes színek között.


Getty Images

Linda Rodin designer és a róla elnevezett divatmárka, a Robin alapítója. Fiatalabb korában gyönyörű, sötét, fürtös haja volt, s eddig még soha életében nem festette be haját, jóllehet már 66 éves! Emiatt haja természetesen változatos árnyalatokban ragyog.


Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek