Starity

Zokogva távozott a Bestiák énekesnője az X-Faktorból

2013. október 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bestiák együttes ból megismert énekesnő nem juthatott be a Mentorok házába, ezért borzasztóan összetört. Az az énektudás, ami a 90-es években még elég volt egy-két bombaslágerhez, sajnos a 2013-as X-Faktorhoz kevésnek bizonyult.

hirdetés
Zokogva távozott a Bestiák énekesnője az X-Faktorból

Sokak számára okozott meglepetést Somorjai Ilona, azaz ismertebb nevén Bee, akit a közönség a Bestiák nevű zenekarból ismerhet, ugyanis jelentkezett az X-Faktor idei szériájába. Mindenki sokat várt tőle, valószínűleg ezért is tört össze, amikor megtudta, hogy nem juthat tovább a Mentorok házába, és maga mögött kell hagynia a versenyt.

„Természetesen erre a lehetőségre is fel voltam készülve, ha egyáltalán fel lehet erre igazán készülni. Normál körülmények között az ember sok mindent máshogy érez és képzel, mint amikor egy szokatlan lelkiállapotba keveredik. Ezek az igazi próbatételek és bármennyire is fáj olykor, ezek a döntések tudnak mélyíteni és előrevinni az életben – mondta a Blikknek.

Ugyan a mentorok nem voltak kritikusok vele szemben, egyedül csak Alföldi Róbertnek nem tetszett a produkció, Tóth Gabi azt mondta, Bee pontosan tudta, hogy nagyon jól kell teljesítenie, de nem adott bele mindent.

„Szerencsére én csak egy alkalommal kaptam egy tulajdonképpen kedvező kritikát Alföldi Robitól, amelyet nyilván abban a szituációban, fáradtan, két, szintén kimerült fiatal tehetséggel az oldalamon, nehezen dolgoztam fel, és el is törött nálam a mécses – emlékezett vissza az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek