Starity

Floor Jansen és Tarja Turunen duettezni fog

2013. október 01. 15:03   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Metal Female Voices egyik meglepetése egy vadonatúj duett lesz, Tarja és Floor előadásában. Az énekesnők videóban üzentek rajongóiknak.

hirdetés
Floor Jansen és Tarja Turunen duettezni fog

Mint minden évben, idén is megrendezik októberben az egyik legrangosabb metálfesztivált, a Metal Female Voices-t. A 18. és 20-adika között megrendezésre kerülő esemény különlegessége, hogy csak női énekesekkel rendelkező együttesek és énekesnők vehetnek részt rajta.

A Nightwish egykori énekesnője egy videóban üzent rajongóinak nemrég, hogy a Within Temptationnel készített duettje nem az egyetlen meglepetés idén, ugyanis egy különleges fellépése lesz még az MFV-n nem mással, mint Floor Jansennel.

A háromnapos rendezvényen olyan előadók szerepelnek majd még rajtuk kívül, mint a Lacuna Coil, Live Kristine, a Delain (Sharon Den Adel-lel karöltve) és még számos nagynevű énekesnő és együttes. A fesztivált idén is Belgiumban rendezik, a jegyek pedig még péntekig kaphatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek