Starity

Karácsonyi műsorban lép fel Lucy Hale

2013. szeptember 30. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Énekesnőként fog bizonyítani a CMA ünnepi műsorán a Pretty Little Liars tehetséges sztárja.

hirdetés
Karácsonyi műsorban lép fel Lucy Hale
Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Lucy Hale-t eredetileg mindenki színésznőként ismeri, tavaly azonban azt a célt tűzte ki, hogy énekesnőként is fel szeretne törni a csúcsra. Akárcsak kolleganője, Sasha Pieterse, ő is a country világában szeretne útnak indulni, álma megvalósulásához pedig már neki is látott, hiszen folyamatosan dalokat rögzít a stúdióban, albumára viszont még jövő évig várni kell.

A fiatal szépség azonban addig sem tétlenkedik: folyamatosan kapja, vagy éppen maga szerzi meg a szerepeket, ráadásul néhány napja kiderült, hogy énekesnőként is új felkérést kapott, amiről a Twitteren számolt be boldogan.

„Izgatott vagyok, hogy bejelenthetem, fel fogok lépni a CMA Christmas-ön, amit az ABC fog közvetíteni november 8-án! A fellépők listája őrületes és nem tudom elhinni, hogy én is köztük vagyok!” – csiripelte rajongóinak.

A CMA egyébként egy különleges élő country-műsor, melynek házigazdája idén Jennifer Nettles lesz, a fellépők között pedig szerepel még Trace Adkins, Luke Bryan, Sheryl Crow, Jake Owen, Kellie Pickler, a Rascal Flatts, Darius Rucker és Michael W. Smith neve is Lucyé mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek