Starity

Anastacia is átesett a melleltávolító műtéten

2013. október 01. 18:06   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anastacia – hogy megelőzze a későbbi melldaganatos megbetegedést – az év elején eldöntötte: elvégezteti a masztektómiát, csakúgy, mint Angelina Jolie és Sharon Osbourne.

hirdetés
Anastacia is átesett a melleltávolító műtéten

Az énekesnő megosztotta a nyilvánossággal, hogy dupla masztektómiát hajtottak végre rajta (vagyis eltávolították a melleit) nemrégiben, miután második alkalommal is melldaganatot diagnosztizáltak nála. Korábban azt már elárulta rajongóinak, hogy egy igen intenzív utazást tudhat maga mögött, és most már nagyszerűen érzi magát. A gyógyulás végső szakaszában van és készen áll az új fejezetre.

Februárban a betegség miatt kénytelen volt törölni az It’s A Man’s World elnevezésű európai turnéját – emiatt rendkívül csalódott volt, és úgy érezte, cserbenhagyta a rajongótáborát. Az év elején második alkalommal nézett szembe az alattomos kórral, ugyanis egy évtizeddel ezelőtt, 2003-ban már megvívott egy ugyanilyen csatát. A korai felismerés másodszor mentette meg az életét. Azt állítja, továbbra is folytatni fogja a harcot, és ahol csak tud, hangot ad neki.

Anastacia olyan géneket hordoz magában, amelyek miatt hajlamos a melldaganatos megbetegedésre – ezért döntött a beavatkozás mellett. Egyébként nem ő az első híresség, aki átesett a masztektómián, hiszen a gyönyörű színésznőn, Angelina Jolie-n is végrehajtották a műtétet, valamint Sharon Osbourne is ezt a tábort erősíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek