Starity

Taylor Swift nem foglalkozik az utálkozó 1D-rajongókkal

2013. október 04. 06:06   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift a novemberi brit Glamour magazin címlapjáról köszön vissza ránk, a hozzá készült interjúban pedig mesél a mindennapos utálkozó üzenetekről, a szingliéletről, a stílusáról, illetve ellentmond a közhiedelemnek, miszerint rengeteg fiúval járt.

hirdetés
Taylor Swift nem foglalkozik az utálkozó 1D-rajongókkal

Taylor Swift neve hallatán manapság rengetegen fogják a fejüket és szorítják ökölbe a kezüket, hiszen az énekesnőnek az utóbbi időben szépen gyarapodott az ellentábora – ennek ellenére őt a legkevésbé sem érdekli, ha valaki utálokozó üzenetekkel bombázza a Twitteren, a Facebookon vagy esetleg szemsztől szemben.

A Glamour magazin szerkesztői összefutottak néhány One Direction rajongóval és megkérdezték a véleményüket az énekesnőről, ők pedig fújolva válaszoltak: „Fehérítőt öntenék le a torkán, amiért azt tette Harryvel, amit” – ugyan a szerkesztők számára sem tiszta, mit is tett Harryvel, amiért milliók kívánják a halálát.

Miután az interjún szembesítették az utálkozókkal, így válaszolt: „Tudod, soha nem olvasom a 12 éves kislányoktól érkező üzeneteket, amikben a halálomat kívánják. Nem foglalkozom velük, mert élni akarom az életemet és ezen nem szeretnék változtatni. Ha hurrikán tombol körülötted, az nem jelenti azt, hogy ki kell nyitnod az ablakot és rá kell nézned.”

De van még egy ok, amiért Taylor soha nem keres rá saját magára a Google-ön. „Olvashatod megszállottan, amit az emberek írnak rólad, legyen az pozitív vagy negatív, de akkor megszállott vagy saját magaddal is. Én nem vagy az. A hiúság kiválthat belőled bizonytalanságot, de beképzeltté is tehet. Ezért tartom magam távol az internettől, mert én is érzek. Mások véleménye ugyanolyan hatással van rám is, mint másra.”

„Bármilyen hihetetlen, nincsenek stratégiáim” – a komoly téma után nevetve válaszol a felvetésre, miszerint vadászik a híres fiúkra. „Akárkivel is járok, híres vagy sem – ha egyáltalán fogok még járni valakivel –, akkor az mindig katasztrofálisan végződik. De jelenleg élvezem a szingli életet, boldog vagyok így”. Szóba került az a bizonyos téma is, amiért mostanában rengetegen bírálják: hány fiúval is járt eddig? „Senki sem tudja, hogy kivel voltam huzamosabb ideig együtt és kivel mentem el vacsorázni egyszer”.

Az interjú végén rákérdeztek, kik inpirálják a stílusát, illetve miért képviseli azt a stílusirányzatot, amit mások már régen elfelejtettek. „Mindig is hatással voltak rám a retro dolgok, de mostanra teljesen eluralkodott rajtam” – nevetett fel. „A legnagyobb stílusikonokról veszek példát, mint Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, de főleg Grace Kelly. Teljesen elbűvöl ez a korszak. Ezért használok folyton vörös rúzst.”

Taylor RED turnéjának amerikai része egyébként szeptember 21-én véget ért, most egy rövid időre szünetet tart. November végén Ausztrália területeit utazza be, 2014 februárjában pedig az Egyesült Királyságot festi vörösre. A további európai állomásokról még egyelőre nem hullt le a lepel, de ahogy a mondás tartja: ami késik, az nem múlik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek