Starity

Hivatalos: érkezik a Sleepy Hollow második évada

2013. október 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár perce jelentette be a FOX csatorna elnöke, hogy a rekordokat döntögető Sleepy Hollow három epizód után új évadot kap!

hirdetés
Hivatalos: érkezik a Sleepy Hollow második évada

A legtöbb sorozatrajongónak a FOX legújabb nagy dobása, a Sleepy Hollow igazi csemegét jelentett. Mindössze három epizódot sugároztak eddig, az első 12 éves rekordot döntött meg a csatornánál, míg a harmadik epizódra többen voltak kíváncsiak, mint az Így jártam anyátokkalra.

A FOX ezúttal nem nyúlt mellé, bár döntésük kissé korai volt: mindössze három epizód után úgy döntöttek, a népszerű Sleepy Hollow új szezont kap – a hírt Kevin Reilly, a Fox Broadcasting Company elnöke jelentette be.

„Ez egy olyan kockázat, amelyet meg kellett tennünk. Akkora elsöprő sikert aratott, amihez semmi sem fogható, mindezt a leleményes írók és a fantasztikus színészek nélkül nem tudtuk volna elérni. Alig várom, hogy a rajongók megtudják, mi van még a tarsolyunkban, milyen vad kalandra számíthatnak a második évadban.”

A Sleepy Hollow pilotjára 13,6 millióan voltak kíváncsiak, ezzel az elmúlt 12 év legjobb nyitása lett a FOX történelmében, a nézők 97%-a továbbra is kíváncsi a szériára.

Bár a Tom Mison főszereplésével készült széria első évada eredetileg négy vagy öt epizódból állt volna, akárcsak tavaly a Beauty and the Beastet, a sikerre való tekintettel úgy ezt is meghosszabbították: a jelen tervek szerint tizenhárom részből fog állni az első szezon – jelentette a The Wrap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek