Starity

Megjelent Lena Katina vadonatúj videóklipje

2013. október 04. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 3-án került fel az ex t.A.T.u. lány, Lena Katina legújabb kisfilmje a youtube videomegosztó oldalra Lift Me Up címmel.

hirdetés
Megjelent Lena Katina vadonatúj videóklipje

Az egykoron nagy népszerűségnek örvendő orosz poplányduó, a t.A.T.u. együttes már több, mint két éve hivatalosan feloszlott. A lányok ezután szólókarrierbe kezdtek, akik közül Lena az, aki ismét új videóval lepte meg a rajongóit. Ezúttal a legújabb szerzeményéhez a Lift Me Uphoz forgatott új klipet. Az iTuneson már szeptember 24-e óta letölthető a szám.

A klipben Lena és csapata rajongóik fotóit teszik ki a falra. A fotókon a dal címét a Lift Me Up igét hirdetik, ami annyit jelent; „emelj fel”. A tengerparton jókedvűen, szabadon a barátokkal együtt látható, amint a dalt énekli, ezután pedig egy panel ház legtetején zajlódik a mini koncert. A dal az önbizalom adásáról, az álmaink meréséről szól, és arról, hogy mindig merjünk kockáztatni.

Lena 2013 augusztusában, három év után hozzáment szerelméhez, a szlovén zenészhez, Sash Kuzmához. A ceremóniát először Moszkvában, Oroszországban fővárosában tartották meg, ezután Ljublanában, Szlovénia fővárosában.

Ezenkívül Lena és Yulia, a t.A.T.u. két volt tagja ismét összeálltak egy koncert erejéig Kijevben szeptember 27-én, ahol a lányok ismét felejthetetlen koncertet adtak. Vajon a lányok közel három év kihagyás után újra összeállnak, vagy csak a régi emlékek felidézését akarták ezzel kompenzálni?


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek