Starity

Végigszerencsétlenkedte a forgatást a Futótűz stábja

2013. október 04. 05:05   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadala-sorozat színészei az Entertainment Weeklyvel osztották meg néhány forgatásbeli élményüket.

hirdetés
Végigszerencsétlenkedte a forgatást a Futótűz stábja

A magazin munkatársa nemrég ült le a közel másfél hónap múlva bemutatandó film stábjának pár tagjával, akik szíves-örömest osztották meg vele tapasztalataikat.

„Sam az egyik legkétbalkezesebb, legbalesetveszélyesebb ember a világon” – állítja Jennifer Lawrence a Finnick Odairt megformáló brit kollégájáról, Sam Claflinról. – „Az első héten eltörte a kezét. Nekiment egy faágnak, és vérzett a szeme. Minden egyes jelenetben elvágódott.”

Claflin egy alkalommal még Lynn Cohent is – aki körzetbeli partnerét, Magset alakítja – beleejtette a jéghideg vízbe, amikor szerepéből kifolyólag a hátán kellett cipelnie őt, és futás közben megcsúszott a sziklás talajon.

A brit színész ezzel szemben azzal védekezik, hogy Lawrence egy fokkal sem jobb nála. A színésznő többek között egyszer úgy fejbeverte magát az íjával, hogy szabályosan hátrarepült, emellett pedig az Oscar-gálán elhíresült orra bukásához kísértetiesen hasonlót is produkált. Éppen azt a jelenetet forgatták volna, amikor karaktere egy hatalmas mennyasszonyi ruhát kénytelen viselni, a rámpán felfelé haladva viszont a ruha a lába alá került, ő pedig végigszánkázott lefelé.

„És ez nem az a stáb, ahol az emberek úgy tesznek, mintha mindez meg sem történt volna. Újra és újra lejátszottuk az egészet a képernyőkön” – fűzi hozzá Nina Jacobson, a film egyik producere, aki arra is rámutat, hogy a csapatból teljesen hiányzott az amúgy filmforgatásoknál megszokott hierarchikus felépítés.

Josh Hutcherson sem úszta meg a bakiparádét; neki a nadrágja szakadt ketté a slicc helyén egyik jelenet közepette, amint éppen fél térdre ereszkedett. „Össze kéne rakni egy kisvideót csak az eséseinkből” – foglalja össze Claflin a tanulságot.

Az éhezők viadala: Futótűz november 21-én kerül a hazai mozikba, várhatóan esésmentes verziójában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek