Starity

Elissa Estrada ismét harcba száll a koronáért?

2013. október 05. 13:01   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves modell 2012-ben nyerte el a Miss Supranational Panama címet, a világversenyen pedig a hatodik helyezett lett. Nemrég azt nyilatkozta megvan annak az esélye, hogy ismét elinduljon a Miss Panama versenyen.

hirdetés
Elissa Estrada ismét harcba száll a koronáért?

Elissa Estrada 2011 végén jelentkezett a Miss Panama 2012 szépségversenyre, ahol bejutott az első műsorba, a legszebb 12 közé. Bár nagy volt a rajongótábora, a szakmai zsűri döntése értelmében nem jutott be a legszebb hat közé.

Tavaly augusztusban azonban mégis korona került a fejére; Elissa nyerte el a Miss Supranational Panama címet, így ő utazott ki Lengyelországba, ahol a nemzetközi versenyen a hatodik helyen végzett, ami a második legjobb panamai eredmény volt a Miss Supranational történelmében, valamint elnyerte a Miss Supranational America címet is.

A 22 éves modell elmesélte, hogy ez az eredmény hatalmas siker volt a számára és óriási lelket öntött belé. Elissa szeretne még szépségversenyen indulni, és nem kizárt, hogy idén is jelentkezik a Miss Panama versenyre, melynek meghallgatásai télen kezdődnek. Elissa rendszeresen sportol, hogy jó formában legyen, és ha a verseny végén korona kerül a fejére, a lehető legjobban akar teljesíteni a nemzetközi döntőn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek