Starity

Tolvai Reniéknek durva rajongóik vannak

2013. október 04. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi Mr és Mrs adásban Tolvai Renátát és Kállay-Saunders Andrást is láthattuk, Somáék és Kozsóék társaságában. Ám Reniék durva dolgokat meséltek az adásban rajongói élményeikről.

hirdetés
Tolvai Reniéknek durva rajongóik vannak
Fotó: TV2

Soma és férje is sok dolgot elárultak, sőt, Kozsót és barátnőjét is megismerhettük az adásból. Mindenki hősiesen küzdött a továbbjutásért, volt, aki azt is bevállalta volna, hogy egy mérges pókot a fejére tegyenek. Ám természetesen a megszokott házigazdák, Liptai Claudia és Tilla is kérdezgettek dolgokat a versenyzőktől.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders Andárs voltak éppen a soron, kérdéseket tettek fel nekik, amiért természetesen 2-2 pont járt. Az egyiknél viszont megálltak, hiszen az nemcsak a műsorvezetőket, hanem a nézőket is igen érdekelte.

A beszélgetés témája a legfurcsább rajongók voltak. Természetesen minden sztárnak vannak megszállott és furcsa rajongói, Reni viszont azt mesélte, hogy mikor egyszer Andrással buliztak, két lány felajánlotta, hogy visszaviszik őket a Megasztár-házba (versenyzésük idején). Reggel 7-kor azonban nem ott ébredtek, hanem Albertirsán. A két rajongó közölte velük, hogy azért vitték oda őket, mert be akarják mutatni a szüleiknek.

András elmondása szerint egy lány minden koncertjére elment, és közölte vele, hogy addig fog utána járkálni, míg rá nem jön, hogy ő a hozzá illő pár, és feleségül akar hozzá menni. Egy másik rajongó pedig Reni aláírását a karjára tetováltatta, jelezve felé fanatikusságát!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek