Starity

Keiko Kitagawa és Tetsuji Tamayama egy filmben

2013. október 06. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014. januárjában kerül a japán mozikba Keiko Kitagawa, Satoshi Tsumabuki és Tetsuji Tamayama új filmje, a Judge!.

hirdetés
Keiko Kitagawa és Tetsuji Tamayama egy filmben

Januárban kerül a mozikba a Judge! című japán vígjáték, melyet Akira Nagai rendezett és Yoshimitsu Sawamoto írt. A forgatások a nyár közepén kezdődtek, és szeptember 7-én fejeződtek be.

A történet egyik főszereplője Kiichiro Ota (Satoshi Tsumabuki), aki egy japán reklámügynökségnél dolgozik. Azzal a feladattal bízzák meg, hogy zsűrizzen a világ egyik legnagyobb reklámfesztiválján, ahol megismerkedik Hikari Otával (Keiko Kitagawa). Az azonos vezetéknevük miatt mindenki azt hiszi, hogy ők férj és feleség, a pár pedig eljátssza az emberek előtt, hogy tényleg azok, később pedig szerelem szövődik köztük. A fesztiválon Kiichiro megtudja, arra akarják rávenni, hogy csaljon a versenyen, vagy különben elveszíti állását.

A filmben olyan színészek kaptak szerepet, mint Satoshi Tsumabuki,  Keiko Kitagawa, Tetsuji Tamayama, Etsushi Toyokawa, Kyôka Suzuki és Ayumi Ito.


A Judge! hivatalos plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek