Starity

Demi Lovato a Teen Vogue címlapján

2013. október 05. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato a Teen Vogue-nak adott interjújában mesélt személyes fejlődéséről, hogy számára mi a legfontosabb egy férfiban és hogy milyen volt együtt dolgozni glee-s kolléganőjével, Naya Riverával.

hirdetés
Demi Lovato a Teen Vogue címlapján

Az évek során rajongói számára inspirációvá vált fiatal énekesnő ma már végre olyan helyen van, ahol boldog, mind karrierjét, mind magánéletét illetően. Lovatót a korábbi években rengeteg támadás érte testsúlya miatt, amivel ma már szerencsére egyáltalán nem foglalkozik.

„Nincs modell- vagy Barbie-alkatom. A legfőbb dolog, hogy a rajongóim számára valóságosnak tűnjek. Megvannak a problémás területek a testemen, de boldog vagyok a bőrömben így, ahogy vagyok. Nem fogom feláldozni a mentális egészségemet azért, hogy tökéletes testem legyen.”

Az interjúban Demi arról is beszélt, hogy mi az, ami számára a legfontosabb egy pasiban. „Olyasvalaki legyen, aki szeret engem és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Akivel lóghatok melegítőben és smink nélkül, mert szabadidőmben mindig így vagyok.”

A Heart Attack énekesnője glee-s tapasztalatait is megvitatta, valamint, hogy milyen együtt dolgozni a romantikus jelenetekben Naya Riverával. „Megtiszteltetés a számomra, hogy egy ilyen karaktert formálhatok meg. Felvállalni a szexualitásod és önmagad kezd mintaszerűvé válni.” Amikor arról lett kérdezve, milyen volt megcsókolni Riverát, úgy tűnt Lovato kicsit zavarban van. „Um, úgy értem, azt hiszem, hogy jó?”

Az elmúlt időszakban szinte törvényszerűvé vált, hogy a mostanában inkább botrányairól elhíresült Miley Cyrusról kérdezik a sztárokat, így Lovato sem bújhatott ki a kérdés alól. Az X Factor mentorát arra kérték, ossza meg véleményét Cyrus megdöbbentő stílus váltásáról.

„Ezt már vagy milliószor elmondtam. Jól ismerem Miley.t. Azt csinálja, amit akar, és ez most az Ő ideje a kitörésre, valamint hogy rájöjjön arra, mit is szeretne kezdeni a karrierjével, a stílusával és mindennel. És tudjátok, nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak róla, és ez így van rendjén.”

A teljes interjú a novemberi Teen Vogueban lesz olvasható, ami október 15-én fog az újságárusok polcaira kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek