Starity

Megtalálták Bradley Cooper elveszett kisöccsét

2013. október 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éppoly sikeres a nőknél, mint Bradley, egyetlen mosolyával leveszi őket a lábukról — Tommal a Glamour beszélgetett.

hirdetés
Megtalálták Bradley Cooper elveszett kisöccsét

Ichabod Crane-t, Washington Irving novellájának rémült tanárát Will Rogerstől kezdve Johnny Deppen át számos színész alakította már, de a karakter sosem volt angol — mostanáig.

Tom Mison a Glamour riporterével beszélgetett: a 31 éves színész szerint Alex Kurtzman és Bob Orci pontosan tudták, mibe vágnak bele, amikor elkezdődtek a Sleepy Hollow meghallgatásai Londonban.

„Világossá vált, hogy el kell hitetnünk az emberekkel, hogy ez a pasas 200 évvel ezelőttről jött. Az összes amerikai színész úgy beszélt, mintha mind San Fransiscóban élnének, a jelenkorban – mesélte Orci, akinek a nevéhez a két legújabb Star Trek-film is fűződik. – Szóval brit színészeket hívtunk be, megláttuk Tomot, és kő kövön nem maradt. Lehengerlő volt, és minden nő a teremben az ájulás határán volt.”

Nem a nemzetiség volt az egyetlen dolog, amit megváltoztattak a szériában: Irving történetében, amely 1820-ban jelent meg, 1790-ben járunk. A Fox valamivel messzebb ment, egészen a Függetlenségi háborúig, ahol Ichabod George Washington mellé szegődik.

„Nagyon örülök, hogy ezekbe a ruhákba bújhatok ebben a harminckét fokos hőségben – folytatja Tom, kis szarkazmussal. – Az erdőben rohangáltunk egész nap ebben a verőfényes napsütésben, szóval ha szagot fogtok az interjú során, ne csodálkozzatok...”

Tomnak nagyon hiányzik az otthona, hiszen február óta, kisebb-nagyobb megszakításokkal zajlanak a munkálatok. „Nagyon nagy honvágyam van, különösen most, hogy egy félig történelmi sorozatot forgatunk. Nem sétálhatsz úgy London utcáin, hogy ne botlanál bele egy 17. századi póznába.”

A Glamour magazin máris az új szexszimbólumként emlegeti, kikiáltották mindenki kedvenc plátói szerelmének, aki úgy néz ki, mint „Bradley Cooper és Tobey Maguire elveszett kisöccse”. De vajon mit szól ehhez Tom?

„Ne nevettess! Túlságosan is angol vagyok a szexszimbólum címhez. Eljátszod Ichabod Crane, Darcy vagy Heathcliff szerepét... és máris szexszimbólummá válsz. Az egész a ruhán múlik, ha leveszem a nadrágom, rám sem néz senki!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek