Starity

Kim Kardashian nem szeret randevúzni

2010. augusztus 22. 16:04   |   Szerző: Devil003

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A középső Kardashian lány elárulta, hogy igazából nem szeret új embereket megismerni.

hirdetés
Kim Kardashian nem szeret randevúzni

Kim Kardashian napjaink egyik leghíresebb realitysztárja, akit mindenki életvidám, barátságos lánynak ismer. Amióta híres lett, mindössze két barátjáról tud a nagyközönség. Az első Ray J, akivel a hírhedt pornó-DVD-jük is készült, és a New Orleans Saints játékosa,   Reggie Bush, akivel 2007-ben kezdtek el járni, és kisebb-nagyobb megszakításokkal 2010-ig jártak.

Kim mindig csak rövid ideig volt szingli. A Keeping Up with the Kardashians reality-sorozat új évadjának vörös szőnyeges premierjén azonban meglepő módon ezt nyilatkozta a People magazinnak: „Nem szeretek randizni. Utálom. Nem szeretek új emberekkel megismerkedni.”

Kimnek szerencséje van, ugyanis most nem is kell randevúznia, hiszen van, aki csapja neki a szelet. A Dallas Cowboys játékosa, Miles Austin, aki a KUWTK legújabb évadában is szerepel már. Vajon akkor csak azért randiztak egymással, hogy érdekesebbé tegyék a sorozatot?

Hmmm... ezt valószínűleg sosem tudjuk meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek