Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. október 11. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dér Heni szomorú hírt közölt, a Csillag Születik táncosa küzd a rákkal, Bozsek Márk elárulta, hogyan viszonyulnak kollégái az X-Faktoros továbbjutásához, míg Varga Viktor furcsa dolgot árult el. Nézzük, mi történt a magyar sztárokkal!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Dér Heni gyászol

A Megasztár felfedezettje szomorú hírt osztott meg rajongóival: elhunyt Miklós Tibor, aki Heni legutóbbi, Kiált a szeretetért című darabjának rendezője volt. Távozása miatt a társulat nem is viszi többé színpadra a művet, a szeptemberben elhunyt rendező búcsúztatóját pedig a múlt héten tartották meg.

*

A Csillag Születik sztárjának komoly betegséggel kell megküzdenie

A táncos lábú Gomesnél nyolc hónapja infarktus lépett fel, nemrég pedig a petefészkében diagnosztizáltak egy rosszindulatú daganatot. Tavaly óta egy műtéten és egy kemoterápiás kezelésen is túl van, de, mivel még nem mondható gyógyultnak, nem is szeretne kockáztatni: januárban eltávolítják petefészkét és mellei azon szöveteit, amelyet megtámadhat a rák.

A 28 éves nőnek már nem először kell megküzdenie a rákkal, édesanyját is a ez a halálos kór vitte el, aki mindössze csak 36 éves volt.

*

A Barátok Közt színészei is szurkolnak Bozsek Márknak

Márk most nagyon boldog napjait éli, hisz Geszti Péter magával viszi őt a holnapi élő show-ba. A színész most elárulta azt is, hogy kollégái végig szurkolnak majd neki az X-Faktor adásai alatt.

Az összes kollégám szurkol, nagyon kedvesen fordultak felém mikor az X-Faktorba való jelentkezésemről beszéltem – mondta Márk, aki azt is hozzátette, hogy nem kap olyan megjegyzéseket, miszerint a Barátok Közt miatt jutott volna be a tehetségkutató műsorba, bár tisztában van vele, hogy mindig is lesznek olyanok, akik ezt fogják gondolni.

A színész, aki most megmutathatja zenei tudását is, az X-Faktor alatt is aktívan fogja forgatni a sorozatot, így pedig elég kevés szabadideje marad majd.

*

Erdélyi Mónika utál vásárolni

A műsorvezető nem olyan, mint szinte bármely másik nő, kiderült ugyanis, hogy teljesen kiborítja a vásárlás. Mónika a Shopping Királynők című FEM3-mas műsorban vett részt nemrég és árulta el: Rengeteg időt elvesz az életemből. Ruhákat próbálgatni pedig kifejezetten utálok, inkább csak a végeredményt, a birtoklást élvezem. Ha tehetem, megveszek egyszerre három pár cipőt, hogy legközelebb ne kelljen – mondta az egykori Mónika Show házigazdája a Borsnak.

*

Varga Viktor csak szerelméért vágatná le szakállát?

Viktornak mindene a szakálla, hiszen elmondása szerint több százezer forintot is ajánlottak már neki azért, hogy megváljon tőle, múltkor viszont azt nyilatkozta, hogy kedveséért, Citnhya Dictatorért lenne csak hajlandó megválni arcszőrzetétől.

Volt olyan cég, amelynek a képviselői szerettek volna velem dolgozni, de az volt a feltételük, hogy vágjam le a szakállamat. Gondolkodtam ugyan a dolgon, de úgy döntöttem, ezt nem teszem meg – nyilatkozta a Csillag születik felfedezettje.

*

ByeAlex Havas Henrik miatt vállalta el a Hal a tortánt

Régebben már hívták az énekest a Hal a tortán című főzőműsorba, ám akkor társai nem voltak neki szimpatikusak, így inkább hanyagolta a főzőcskézést. Most azonban elfogadta a felkérést, hisz Havas Henrikkel ülhet egy asztalhoz.

Alexnek egy barátja, Zoli segített főzni, és ketten csirkehúslevest és a marhahúsból készült vadast csináltak zsemlegombóccal. Hát, Havas elég érdekes fejet vágott, amikor a vadas szószába belekóstolt, de a többivel szerintem nem volt gond. Szimpátia alakult ki köztünk, azóta már beszéltünk többször, és egy közös ebédet is beiktattunk – osztotta meg a Kedvesem énekese a Borsnak.

*

Rendőrt hívtak Palácsik Tímeára és Andy Vajnára

A friss házasok az RTL kamerája elé álltak nemrégiben és nem mindennapi esküvőjükről meséltek, melynek végül a rendőrök vetettek véget. „Az volt a baj, hogy a lagzi hamar véget ért, mert kijöttek a rendőrök. Ahol Antonio Banderas villája van, sokan laknak, és a szomszédok sajnos felnyomtak minket a rendőrségen. Úgyhogy éjjel egy körül véget ért a buli” – árulta el Tímea.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek