Starity

Klippremier: Tales Of Evening - Winds Will Rise

2013. október 09. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a magyar rock-metal együttes új videoklipje Winds Will Rise néven, mely A szél feltámad című daluk angol verziója.

hirdetés
Klippremier: Tales Of Evening - Winds Will Rise
Fotó: Gerócs Balázs

Pontosan egy hónapja jelent meg a Tales Of Evening vadonatúj videoklipje, amit A szél feltámad című dalukhoz forgattak. Hamar kiderült, hogy a dalnak az angol változata is készülőben van, valamint természetesen klipet is fognak forgatni hozzá.

Nem titkolt szándékunk, hogy külföldön is megmutassuk a zenénket az embereknek. Ezért úgy döntöttünk, hogy A szél feltámad című friss dalunkat angolul is rögzítjük a stúdióban, majd a klipet is leforgatjuk hozzá. Ez ugyan dupla munka, de úgy érezzük, hosszútávon megérheti a befektetett energia. És egyébként is ez újabb kihívás, és szeretjük a kihívásokat, szeretünk dolgozni azzal, ami a zenéről szól – mesélték a HammerWorldnek, majd elárulták még, hogy jelenleg gőzerővel dolgoznak második stúdióalbumukon, melyből terveznek egy külön angol nyelvű verziót is felvenni.

A zenekar ismét Gerócs Balázzsal dolgozott együtt, a klip pedig hivatalosan tegnap, azaz október 8-án debütál a YouTube-on és a HammerWorld magazin oldalán is egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek