Starity

Gyereksztárok – Hol tartanak most? VI.

2013. október 25. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok-sok híresség gyerekként kezdte pályafutását, így mostani cikkünkben is ismertetjük néhányukat!

hirdetés
Gyereksztárok – Hol tartanak most? VI.

Nagyon sok sztár kezdte gyerekkorában a pályafutását, ott van például az Olsen ikrek, Thora Birch, Jessica Valentine, vagy épp Lindsay Lohan is, a lista azonban hosszú, így cikksorozatunk mostani részében megismerhetsz még néhány sztárt, akik igen fiatalon vágtak bele a showbizniszbe!

Christina Aguilera

A gyönyörű énekesnő karrierje a Mickey Mouse klubban kezdődött, azonban csak 1999-ben indult be, amikor megjelent Genie In The Bottle című dala. Az énekesnő az óta több albumot is kiadott, a legsikeresebb a 2006-ban megjelent Back To Basics volt, ám az utóbbi időben nem annyira sikeres, mint a régi, szép időkben.

Eddigi utolsó album, a Lotus 2012-ben jelent meg, a várt hatalmas siker azonban elmaradt. Jelenleg az énekesnőről alig hallani zenei téren, azonban nemrég egy férfimagazinnak levetkőzött, valamint jótékonykodott Ruandában is.

Tyler Posey

A Teen Wolf sztárjának karrierje 2000-ben kezdődött, amikor mindössze 9 éves volt. A Férfibecsület című filmben egy kisfiút kellett megformálnia, egy évvel később viszont már a Doki című sorozatban játszott, három éven át, de feltűnt még a Testvérek című sorozatban is.

Manapság az MTV méltán népszerű sorozatában, a Teen Wolfban alakítja Scott McCall szerepét, valamint a Horrora akadva-sorozat ötödik részében is láthattuk, így sokaknak onnan is ismerős lehet.

Amber Tamblyn

Sokan azt gondolják, hogy Amber karrierje a 2002-es nagysikerű horrorfilmmel, A körrel kezdődött, ez azonban nem igaz: 1995-ben állt először a kamerák elé Rebellious című filmjével, azonban sokan csak két évvel később, a General Hospital című sorozatban találkoztak vele először, ahol két éven át játszott.

Amber tavaly ment hozzá szíve választottjához, David Grosshoz, és jelenleg több produkción is munkálkodik.

Shawn Pyfrom

Legtöbben a Született Feleségekből emlékezhetnek Shawnra, akinek színészi pályafutása a My Hometown című sorozatban indult, azonban ott csak két rész erejéig játszott. A dolog érdekessége, hogy nem ugyanazt a szerepet kellett alakítania, hiszen először egy Dylan, majd ezután egy Jamie nevű fiút játszott.

Sok filmben és sorozatban feltűnt, többek között a Már Megint Malcolmban, az Angyali Érintésben, a Hetedik mennyországban, vagy a Reba című sorozatokban találkozhattunk vele.

Shawn manapság nem annyira aktív színészként, idénre például csak egy filmje várható.

Boo Boo Stewart

9 éves volt, amikor először szerepelt a kamerák előtt, azonban ez az alakítása nem volt annyira jelentős, a siker később jött meg számára. Mindössze 12 éves volt, amikor a 666 – A gyermek című horrorfilmben szerepet kapott, az Alkonyat Hajnalhasadás című részében pedig ő játszhatta el Seth Clearwater karakterét, ami sokat dobott hírnevén.

Manapság az együttesével turnézik, és mellette természetesen forgat is.

Ivana Baquero

2004-ben kezdődött a karrierje, a Farkasvadászat című filmben. Ugyanebben az évben a rémesen unalmas Rottweiler – A halálkutya című alkotásban láthattuk, majd egy évvel később a Hideg Csontok című filmben tűnt fel. Érdekesség, hogy Ivana sokáig nem beszélt angolul, részben emiatt is kapott kisebb szerepeket, ahol alig kellett beszélnie.

Úgy volt, hogy ő alakítja Christine Hargersen szerepét az újabb Carrie-filmben, azonban a szerepet Portia Doubleday kapta meg, Ivana azonban nemrég fejezte be Panda Eyes című filmjét, ami novemberben jelenik meg.

Justin Timberlake

Christina Aguilerához és Britney Spearshez hasonlóan a Mickey Mouse klubban lett ismert, a világhírnevet azonban az N*Sync nevű popbanda hozta meg számára. Az együttes feloszlása után Justin szólókarrierbe kezdett, ami jó húzásnak bizonyult, ugyanis rendkívül sikeres.

Justin manapság még mindig szóló-énekesi karrierjét egyengeti, és boldog házasságban él a gyönyörű Jessica Biellel.

Jodelle Ferland

Mindössze ötéves volt, amikor a Halott ügyek című sorozatban két részre szóló szerződést kapott, ezután pedig még számos produkcióban feltűnt, sokan azonban a Silent Hill első részéből emlékezhetnek rá, ahol két szerepet formált meg. Továbbá feltűnt a 2002-es Carrie, a Twilight Saga – Hajnalhasadásban, illetve a Védtelen Gyermek című filmekben is.

Jodelle manapság igen aktív színészként, hiszen nagyon sok felkérést kap. Hamarosan érkezik többek között a Red, a 400 Boys, a Black Hat és a The Peppercorn Chronicles című filmje is.

Eleanor Tomlinson

A 21 éves színésznő, akit gyakran összetévesztenek a One Directionös Louis Tomlinson barátnőjével a neve miatt, a Falling című filmben szerepelt először, azonban sokan A macskám, a családom és a fiúk című alkotásból emlékezhetnek rá. Eleanor másik nagy dobása a Jack, az óriásölőben volt, ahol a hercegnőt alakította Nicholas Hoult mellett.

Mostanság a White Queen című sorozatban játszik, valamint Styria című filmje is nemsokára látható lesz a mozikban.

Bella Thorne

Színészi karrierje 2003-ban kezdődött, azonban nemcsak színészként, hanem gyerekmodellként is tevékenykedett. Bella játszott a Narancsvidékben, ahol a fiatal Taylor Thousendet alakította, láthattuk az Édes, drága titkainkban, de az Észvesztőkben is.

Legismertebb szerepét a Disney sorozatában kapta, az Indul a riszában, ahol Cece Jones karakterét formálta meg. Azonban a nagysikerű széria vége után sem búslakodik Bella, hiszen jelenleg két filmen dolgozik, megjelenésük dátuma viszont még nem ismert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek