Starity

Kezdetét vette a Zafírkék forgatása

2013. október 09. 20:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten kezdetét vette Kerstin Gier nagy sikerű trilógiája, az Időtlen szerelem második részének forgatása.

hirdetés
Kezdetét vette a Zafírkék forgatása

Az Időtlen szerelem trilógia nyomonkövetői már bizonyosan tudják, ám mi is szeretnénk megerősíteni: igen, lesz Zafírkék. Már augusztus végén kezdetét vették a próbák, ám a forgatás csak a héten vette kezdetét. Annak ellenére, hogy az első részt, a Rubinvöröst a mai napig sem mutatták be itthon, a többi országban olyan jól teljesített, hogy a készítők a folytatás mellett döntöttek.

Hogy miről szól majd a film?

Friss szerelmesként a múltba utazni – ez talán nem a legjobb ötlet. A tizenhat éves újdonsült időutazó, Gwendolyn (Maria Ehrich) legalábbis így gondolja. Neki és Gideonnak (Jannis Niewöhner) ugyanis épp elég a gondjuk anélkül is. Például meg kell menteniük a világot. Vagy meg kell tanulniuk menüettet táncolni. (Egyik sem igazán egyszerű!)

Ráadásul amikor Gideon nagyon titokzatosan kezd viselkedni, Gwendolyn számára világossá válik, hogy mihamarabb át kell vennie az irányítást a saját hormonjai felett. Szerencse, hogy jó tanácsadókat tudhat maga mellett: az iskolai barátnőjét, Lesliet (Jennifer Lotsi), a vízköpő démon Xemeriust, az iskolai szellemet, Jamest (Kostja Ullmann) és fiatal éveiben járó nagyapját (Bastian Trost), aki a múltban fontos tippeket ad.

Ám amikor Gideon és Gwendolyn egy veszélyes szövetség ellen is védekezni kénytelenek és St. Germain gróf (Peter Simonischek) fogságába kerülnek, szerelmük kemény próbára tétetik.


Balról jobbra: Sonja Rom (kamera), Felix Fuchssteiner (rendező), Maria Ehrich (Gwendolyn Sheperd), Laura Berlin (Charlotte), Thomas Blieninger (producer), Jannis Niewöhner (Gideon De Villiers) és Katharina Schöde (forgatókönyv)
Fotó:
Concorde Film

Ki lesz Xemerius hangja?

Mindenki epekedve várja már a kis vízköpő démon, Xemerius feltűnését, aki a könyvben újra és újra a poénos jelenetek szolgáltatója. Az ő szinkronhangjaként jelenleg Rufus Beck tűnik a legesélyesebbnek, akit a német rajongók a Harry Potter-hangoskönyvekből ismerhetnek.

A film pontos megjelenési dátumáról még nincs hivatalos közlemény, csak annyit árultak el róla a készítők, hogy 2014-ben várható. Ha a Zafírkék sikeres lesz, talán elkészítik a befejező részt, a Smaragdzöldet is. Várjátok már a folytatást?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek