Starity

A CBS máris törölte a We Are Men című sorozatot

2013. október 11. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai tévétársaságok igen gyorsan belengették a kaszát az idén, hiszen egy héttel azután, hogy az ABC törölte a Lucky 7-t, a CBS is elbúcsúzott egy újoncától.

hirdetés
A CBS máris törölte a We Are Men című sorozatot
Fotó: CBS

Máris megkezdődött a szanálás az amerikai programigazgatóságokon. A múlt héten az ABC vált meg mindössze 2 levetített epizód után a harmatgyengén teljesítő Lucky 7 című drámasorozatától, tegnap pedig pedig a CBS jelentette be, hogy leveszi a műsorról a We Are Men című félórás vígjátékát, szintén két adásba került és csalódást keltő adatokat hozott epizód után. A felszabaduló műsorsávba az eredetileg a We Are Ment követő 2 Broke Girls kerül, amit az Agymenők ismétlései követnek majd.

A CBS egy másik sorozata, a Hostages szénája sem áll valami fényesen. Bár a csatorna eredetileg is csak 15 részesre tervezte a műsort, a nézettségi adatokat elnézve nem lenne meglepő, ha még addig sem jutna el a sztárszereposztásos krimisorozat.

A Foxon Seth McFarlaine vígjátéka, a Dads is küszködik, a Seth Green, Brenda Song és Vanessa Lachey szereplésével készült vígjáték sorozatot az NCIS és a The Voice is simán veri nézettségben, így ha valami csoda nem történik, ez a sorozat sem lesz egy bebetonozott műsor a továbbiakban.

Akad azonban olyan sorozat is, amely a levetített két epizód után kasza helyett egyből második évadot kapott. Miután a Sleepy Hollow rekordot döntött a nyitóepizódjával, a FOX teljes bizalmat szavazott a fantasyszériának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek