Starity

Nathaniel Buzolic szerepet kapott a Pretty Little Liarsben

2013. október 10. 16:04   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nathaniel Buzolic, a Vámpírnaplók című sorozat sztárja most az ABC csatornánál kapott munkát.

hirdetés
Nathaniel Buzolic szerepet kapott a Pretty Little Liarsben

Nathaniel Buzolic alakította a Vámpírnaplókban Kol Mikaelson karakterét, aki a 4. évadban Elena és öccse, Jeremy által végleg meghalt. Ezután ugyan kapott még szerepet a sorozatban egy-egy visszaemlékezés során és akkor is feltűnt, amikor a holtak visszatértek az élők köze, nemsokára pedig a testvérsorozatban, The Originalsban is láthatni fogjuk ugyanilyen módon.

Legújabb szerepe viszont máshova vezet, ugyanis a Pretty Little Liars című tinédzserdrámában fogja eljátszani Dean karakterét. A férfi azért fog a városba érkezni, hogy Spencernek (Troian Bellisario) segítsen. A rész a téli szezon 9. epizódja lesz.

A híresztelések sokáig csak pletykák voltak, ám a csinos kis hazudozó Instagram-oldalán erősítette meg a hírt két kép társaságában. „@natebuzz az új arc a forgatáson. Egész nap futtat, Jill pedig nem is lehetne ennél boldogabb – fűzte hozzá az első képhez Troian, majd a következőhoz már csak egyszerűen a Mysticwoods, TVD és PLL szavakat írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek