Starity

Nyolcéves rekordot döntött a Sleepy Hollow

2013. október 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A briteknél is debütált a népszerű széria — Tom Mison pedig nem tud mit kezdni a sikerrel: kínos számára, hogy szexszimbólumnak tartják.

hirdetés
Nyolcéves rekordot döntött a Sleepy Hollow

Új sorozatra szeretnél rákattanni? A FOX legújabb fantasysorozata, a Sleepy Hollow minden bizonnyal elnyeri a tetszésed, hiszen ezúttal harmadik alkalommal döntött rekordot. Tegnapelőtt mutatták be az Egyesült Királyságban az USA-ban és az Ausztráliában már futó szériát, amely a Universal Channelen debütált, a csatorna pedig 2005 óta nem tapasztalt ekkora nézettséget!

A Digital Spy nyakoncsípte az angol Tom Misont, hogy kiderítsék, ő mit szeret a sorozatban, mit gondol arról, hogy szexszimbólumnak tartják és mi volt az első benyomása a szériáról.

„Meglepett – kezdi Tom, akinek ügynöke idén először válogatott amerikai sorozatok közül. – Amint elolvastam a forgatókönyvet, újra át akartam lapozni. Nem hittem volna, hogy elég tökösek ahhoz, hogy ebből sorozatot készítsenek.”

Tom első gondolata az volt, hogy képtelenség sorozatot készíteni a történetből, inkább tette volna le a voksát egy százmillió dolláros filmre. „Vigyorogtam, mint egy idióta, miközben olvastam.”

A színészt az is meglepte, hogy ennyire jól fogadta az amerikai közönség, hiszen olyan témát is boncolgat, ami közel áll a szívükhöz – a Függetlenségi háborút. „Borzalmas elképzeléseim voltak, hogy két hét után hazaküldenek szégyenben, de úgy tűnik, ez mégsem így lesz.”

Tom nagy rajongója a Johnny Depp főszereplésével készült Álmosvölgy legendájának, melyet Tim Burton rendezett — annak ellenére, hogy a Sleepy Hollow-ban karaktere, Ichabod egy sármos, okos és vicces férfi (ellentétben Burton és az író verziójával), úgy gondolja, a szexszimbólum jelző kissé túlzás. „Kínosan érzem magam, szerintem ez nevetséges, nem vagyok szexszimbólum.”

És mi fogja meg az embereket a műsorban? „Szerintem, ha nem lenne ilyen humoros, szörnyű műsor lenne. Ha véresen komoly és drámai lenne, elképesztően nagyot bukna. De szerintem megtaláltuk az arany középutat. Ijesztő, bizarr, s ugyan komolyan veszik a karaktert, egy kicsit azért megmosolyogtat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek