Starity

Új kislemezzel jelentkezett a Sumo Cyco

2013. október 13. 20:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Skye Sweetnam és együttese, a Sumo Cyco kiadja legújabb, The Ugly című kislemezét, amelynek borítóján félig csúnya, félig szép lányként pózol az énekesnő.

hirdetés
Új kislemezzel jelentkezett a Sumo Cyco

Skye Sweetnam szólókarrierje idején is extravagáns volt, amely akkor sem változott meg, mikor a Sumo Cyco frontasszonya lett. A 2011-ben alakult csapat eddig hét videoklippel rendelkezik, valamint Live Sessions 1 címmel idén egy EP-t is megjelentettek, jelenleg pedig első albumukon dolgoznak, amely hamarosan a lemezboltok polcaira fog kerülni.

Viszont rajongóikat addig sem hagyják búslakodni, hiszen új kislemezzel jelentkezett az együttes, amely a The Ugly címet kapta és október 13-án, vagyis ma már a kezükben is tarthatják hallgatóik single formájában, vagy akár az iTunesról is letölthetik, de néhány órája már YouTube-csatornájukra is felkerült a dal teljes hosszában.

A kislemez borítóján csak Skye látható, méghozzá egy olyan összevágott fotón, amelyen arcának egyik fele eléggé gusztustalanra, szinte zombis hatásúra van sminkelve, míg a másik fele a szépséget testesíti meg.

Fotó: Francesca Ludikar

A dalhoz egyébként videoklipet is készített nemrég az együttes, megjelenés dátumát pedig Halloween napjára tették, amint az tegnap kiderült egy Facebook-bejegyzésből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek