Starity

Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat V.

2013. október 11. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ötödik részében - ahogyan addig is - ismét tíz személy kerül bemutatásra a sztárvilágból, akik akár forgatás, akár csak a szabadidő kellemes eltöltésére a kétkerekű mellett döntöttek.

hirdetés
Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat V.

Vanessa Hudgens és Austin Butler

A színészpáros, Vanessa és udvarlója, Austin 2012 áprilisában járták kerékpárjuk társaságában az utakat Los Angelesben. A képek láttán könnyen megállapítható, hogy mindketten élvezték ezt az időtöltést.

Zayn Malik

A One Direction fiúbanda egyik tagja, Zayn Belgiumban rótta a köröket biciklijével. Az együttes Take Me Home koncertkörútja keretein belül utazott Brüsszelbe.

Lindsay Lohan

2011 nyarán jelent meg szőkén Lindsay, június végén pedig már Venice Beachen kerékpározott. Kék pólója és rövidnadrágra remekül passzol biciklije színéhez és kényelmes viselet is eme mozgásformához is.

Paris Hilton

A szőkeség 2008-ban vásárolta meg rózsaszín kerékpárját a Sport Chalet üzletben. A vásárlás során számos sportfelszerelést vitt még haza a kétkerekű mellett, köztük egy teniszütő is Paris tulajdona lett.

Hugh Jackman

Az ausztrál színész 2011 szeptemberében a Radio 1 stúdióját ezzel a zöld és lila színekben pompázó Brompton-kerékpárral hagyta el. Be kell látnunk, ez a darab nem igazán illik Hugh öltözékéhez.

Rachel Bilson

Rachel 2011 áprilisában döntött a kétkerekű mellett, amikor Hayden Christensennel együtt töltötte a vasárnapot. Közben egy kozmetikai szalonnál is megálltak Rachel kedvéért, Hayden kerékpárjának kerekét pedig felfújták.

Adam Sandler

Adam és felesége, Jackie egy napsütéses délutánt töltöttek együtt Malibun lányaikkal, Sadie-vel és Sunnyval, akik leginkább a part mellett múlatták az időt, vagy apjuk biciklijére csatolt kis utánfutójukban.

James Marsden

James 2011 szeptembere végén már szingliként járta Burbank utcáit, amikor egy thai étterembe ment átvenni rendelését. Nemsokkal ezelőtt jelentették be, hogy elválik feleségétől, Lisa Linde-től.

Lea Michele

A Glee sztárja 2010 augusztusában kerékpározott Los Angeles utcáin lenge ruhájában. A színésznő ezzel az időtöltéssel egy kis szünetet tartott a sorozat forgatásai között Mark Sallinggel együtt, aki gördeszkára pattant a parkolóban.

Zac Efron

2011 februárjában forgatta New Year's Eve című filmjét Manhattan utcáin Michele Pfeiffer színésznővel. Gyakran látták őket együtt a forgatások szüneteiben, vagy a próbák során, egyszer pedig egy neonzöld kerékpárral kapták le Zacet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek