Starity

Már a boltokban Selena új Adidas-kollekciója

2013. október 13. 16:04   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Adidas legújabb tervezője, Selena Gomez a nagy sikert hozó, őszi Adidas Neo kollekciója után egy téli szettet is megálmodott, amit már a boltok polcain láthatunk.

hirdetés
Már a boltokban Selena új Adidas-kollekciója
Fotó: Adidas

A 21 éves híresség, Selena Gomez ismét ceruzát ragadott, és vagányabbnál vagányabb cuccokat tervezett. A lány ismét maradt a vagány, rockos, punkos stílusnál, akárcsak az őszi kollekciónál. A Selena által megálmodott ruhákban stílusosan kezdhetjük a leghidegebb évszakot.

Selena így nyilatkozott az Adidasnál folyó munkájáról: „Hihetetlenül mókás és szórakoztató együttműködni az Adidasszal. Nagyon szeretek tervezni, szeretem a divatot, imádom keverni a különböző stílusokat. Úgy érzem, hogy a ruházatunkkal tudjuk leginkább kifejezni, azt hogy kik is vagyunk valójában. Káprázatos érzés, amikor meglátom az aláírásomat a különböző ruhadarabokon, kiegészítőkön. Remélem, hogy mindenki talál majd magának egy olyan darabot, amelyikbe azonnal beleszeret és amelyik leginkább illik hozzá. Fantasztikus, amikor látom a Facebookon, az Instagramon, a Twitteren a sok-sok posztot, lájkot, és tudom, hogy velem vagytok, és hogy szeretitek, amit csinálok. Ez ad igazán erőt!! Köszönöm, srácok.”

Lássuk a legfrissebb képeket a kollekcióról:

Nekünk személy szerint nagyon tetszik ez a friss stílus, és biztosan kapkodni fogják a boltokban!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek