Starity

Miley Cyrus a Liam Hemsworth-szel való szakításáról beszélt

2013. október 13. 19:07   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most először beszél Miley nyíltan a Liammel történt szakításuk óta és mint mondta, egyáltalán nem bánja, hogy vége.

hirdetés
Miley Cyrus a Liam Hemsworth-szel való szakításáról beszélt
Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Azóta, amióta Miley Cyrus és vőlegénye, Liam Hemsworth bejelentették, hogy útjaik elválnak, mindenki azt találgatta, vajon ezúttal végleges lesz-e a szakítás. Miley eddig nem beszélt a magánéletével kapcsolatos történtekkel és új albumára, a Bangerzre fókuszált, most azonban először beszélt szakításukról, élő adásban az Ellen Show-ban, megvitatva Ellen DeGeneresszel, miről is van szó.

Az tény, hogy Miley nem engedte, hogy pasi-problémája visszahúzza őt és ehelyett inkább fenékrázogatásával hívta fel magára a figyelmet, de ennek ellenére, hogy soha nem beszélt nyíltan a magánéleti problémáiról, nem jelenti azt, hogy nem tört össze legbelül.

Miley elmondta, nagyon örül annak, hogy végre igazán önmaga lehet, és teljesen odavan azért, hogy adatott neki ez a lehetőség, hogy megvalósítsa önmagát, kiöntse szívét az albumon, ami kapcsolatukat alakulását meséli el.

Nagyon optimistán nyilatkozott a közeljövőben megjelenő új albumáról, a Bangerzről és arról, hogy ez csak a kezdet, és bár Liammel véget ért a kapcsolatuk, egyáltalán nem bánja. A szakítással elmondása szerint lezárult egy fejezet és, mivel jelenleg nagyon elfoglalt, nem fér bele az idejébe egy új pasi, de izgatottan várja már élete új szakaszának kezdetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek