Starity

Hét év után új albummal jelentkezik Stacie Orrico

2013. október 13. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stacie Orrico hamarosan új dalokkal örvendezteti meg rajongóit, ugyanis új albummal készül a közeljövőben.

hirdetés
Hét év után új albummal jelentkezik Stacie Orrico

Stacie Orrico bár karrierjét 2000-ben kezdte és akkor is hatalmas sikert aratott, neve 2003-ban vált nemzetközileg ismertté, mikor megjelentette Stuck című slágerét. A dal óriási siker lett a világ minden táján, az akkor még mindössze 17 éves énekeslányt egycsapásra Britney Spears és Avril Lavigne keverékének kezdték nevezni. A szókimondó és legtöbbször fontos témákat feldolgozó popénekesnő eddig 3 stúdióalbumot, ugyanennyi EP-t, egy koncertalbumot és egy Greatest Hits lemezt tudhat a háta mögött.

Érdemes egyébként azt is megjegyezni, hogy ez év áprilisában 10 évvel ezelőtti slágere, a Stuck ismét fel tudott jutni az ausztrál iTunes második helyére, amely valószínűleg annak az eredménye, hogy az ausztrál The Voice-ban az egyik versenyző, Jessika Samarges ezt a szerzeményt énekelte az egyik epizódban, amelyet természetesen Stacie meg is köszönt neki az egyik népszerű közösségi oldalon.

A sztár nemrégiben a Facebookon bejelentette, hogy újdonsággal készül mostanában, amelynek első bizonyítéka az, hogy hivatalos YouTube-csatornát készített magának, amelyre a napokban fel is töltött egy videót, amelyen új albumáról beszél a rajongók legnagyobb örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek