Starity

Kaya Scodelario újra főszerepben

2013. október 13. 20:08   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy új, most debütáló sorozatban, a Walking Storiesban játssza a főszereplőt.

hirdetés
Kaya Scodelario újra főszerepben

Kaya Scodelario a Walking Stories című websorozatban tűnik fel újonnan, mely egy szerelmi könyvsorozat által lett leforgatva. A 21 éves színésznő, a főszereplőnő, Sara Campbell bőrében lesz látható, a mindössze nyolcrészes szériában. A sorozat részeit kéthetente fogják föltölteni a Ferragamo YouTube-csatornájára és a hivatalos honlapjára is.

A rendező és narrátor Luca Guadagnino lesz, a történet pedig az idő sebes repülése közben egy meglepő egybeesésekkel teli utazást, váratlan kinyilatkoztatásokat, és szerencsés találkozásokat fog elmesélni: egy szerelmi történet, mely a szószoros értelmében gyorsan sétál át a világon.

Kaya mellett szerepet kapott még a minisorozatban Tom Ellis, Billy Magnussen, Nathalie Buscombe, Lee Roy Kunz és Lauren Hutton. A sorozathoz a héten elkészült a hivatalos előzetes, és az első epizód pedig október 8-án már fel is került a videómegosztóra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek