Starity

Lányok ajánlkoznak fel az X-Faktor versenyzőjének

2013. október 14. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg ajánlatot kap a lányoktól Csordás Ákos, akit a nagyközönség az X-Faktor című műsorból ismerhetett meg.

hirdetés
Lányok ajánlkoznak fel az X-Faktor versenyzőjének

Csordás Ákos a Blikknek elmondta, nagyon furcsa neki olvasni azokat a különféle ajánlatokat, amiket a nők írnak neki, mióta feltűnt az X-Faktor idei szezonjában. Ám Ákos büszkén vállalja, hogy már több mint négy éve van barátnője, akit nagyon szeret és, akit senkiért el nem hagyna.

Már akkor megbeszéltük Katával, amikor a mentorok házában voltam, hogy ne figyeljen a pletykákra, mert azok biztosan lesznek szép számban. Tudja jól, hogy bízhat bennem. Elmondtam neki, hogy számítson rá: a lányok megkörnyékezhetnek – árulta el Ákos.

Katának, a 21 éves énekes barátnőjének ugyan rosszul esik, hogy párja ilyen kapós lett, nagyon jól bírja az akadályokat. „Csupán egészséges mértéket ölt nála a féltékenység vagy a féltés, és talán örül is neki, hogy mások is férfiasnak látnak – tette hozzá a fiatal tehetség, aki nem csak a rajongók körében népszerű, hanem ellenfeleit is gyakran megnevetteti egy viccel vagy csipkelődéssel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek