Starity

Újabb lehetséges Mr. Grey-jelölt tűnt fel: Jamie Dornan

2013. október 15. 13:01   |   Szerző: edyna16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Charlie Hunnam visszalépett a szuperszexi cégvezető szerepétől, azóta rengeteg új név kering az interneten, köztük Matt Bomer, Ian Somerhalder és Alexander Skarsgard személyében, ám a legújabb elgondolás Jamie Dornan is esélyes.

hirdetés
Újabb lehetséges Mr. Grey-jelölt tűnt fel: Jamie Dornan

Több forrás szerint a jelöltek élén a Once Upon A Time című sorozat egyik szereplője, Jamie Dornan áll. És, hogy miért is lenne ő tökéletes a szerepre? Korábban már vetkőzött a Calvin Kleinnak, így azzal nem lenne problémája, hogy a kamerák előtt is meztelenkedjen, valamint viszonylag nem ismert, tehát pont megfelelő a producerek keresgélési szempontjainak.

A kérdés az, hogy vállalná-e a színész a kockázatot, hiszen miután Hunnam visszamondta a munkát, így ő úgymond már csak pótlékként jöhet szóba. Az ellenérv viszont, hogy hatalmasat lendíthetne ez a szerep Dornan karrierjén, hiszen már csak a könyv elolvasása után rengeteg rajongója van a szadista hajlamokkal rendelkező Mr. Greynek.

Az idő már nagyon szorítja a rendezőket, hiszen a forgatás kezdete a következő hónapra van tervezve, így a castingról most már bármelyik napon hírt kaphatunk.

Jamie Dornan és Eva Mendez (Calvin Klein)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek