Starity

Fábián Anita kislánya édesanyja nyomdokaiba lép?

2013. október 16. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban Szilviája, akit Fábián Anita alakít kezdhet gondolkozni azon, hogy kislányát szerződtessék-e a sorozathoz.

hirdetés
Fábián Anita kislánya édesanyja nyomdokaiba lép?

Nagy Tamás, a sorozat producere is szemet vetett a kislányra, Pipire, ezért alig várja, hogy betöltse a 8. életévét, mert szeretné, ha szerepelne a Jóban Rosszban című sorozatban.

Amikor a producer először előállt ezzel az ötlettel, akkor Pipi még nagyon kicsi volt, ezért nemet mondtam. Később az egyik részben már feltűnt a gyermekem, persze szöveget még nem kellett mondania. Grande még mindig kitart az ötlete mellett, és most már a lányom is nagyon szeretné, így elképzelhető, hogy együtt fogunk dolgozni – mesélte büszkén az anyuka a Borsnak.

Mivel Anita már évek óta szerepel a sorozatban, így pontosan tudja, hogy a gyerekszínészeknek sem könnyú a feladata. Természetesen támogatni fogom a lányomat, ha ezt a szakmát választja, de jobban örülnék valami másnak. Ugyanakkor látom rajta, hogy megvan a személyiségében az a bizonyos plusz, amitől ügyes lenne a kamerák előtt

Mivel Anita már sokszor bevitte magával lányát a stúdióba, így Pipi mindenkivel összebarátkozott már, és Grande is örülne neki, ha leszerződtethetnék a tehetségesnek vélt lányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek