Starity

Harry Stylest borzasztó honvágy gyötri

2013. október 17. 05:05   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevés dolog szomorúbb annál, amikor valakire honvágy tör rá. Így van ezzel Harry Styles is.

hirdetés
Harry Stylest borzasztó honvágy gyötri

A One Direction tagjai világ körüli turné keretein belül járják az országokat, ami eléggé megviselte Mr. Stylest – kibírhatatlan honvágy gyötri.

A Heat magazin értesülései szerint Harry a turnét magányos tapasztalatként éli meg, és egyáltalán nincs elragadtatva attól, hogy hónapokat töltsön távol szeretett anyukájától, nővérétől és Grimmytől a világ másik végén. „Szörnyű honvágyban szenved és egyre kimerültebb a turné vége felé” – mondta egy bennfentes.

Ennek ellenére Harry felnőtt fejjel áll hozzá a dolgokhoz, és hogy elterelje figyelmét a magányáról edzeni jár, ezzel fittebbé próbálja varázsolni magát.

„Akár az éjszaka közepén is képes felhívni az edzőjét, Markot, mert annyira magányos és jobban érezné magát, ha együtt edzenének, nem pedig egyedül.”

Nem titok, hogy Harry jobban szereti egyedül tölteni az idejét, viszont tervezi, hogy nemsokára hazarepül apukájához és nővéréhez, hogy családi arcok vegyék körül, mindezt azért hogy „olyan emberekkel töltsön egy kis időt, akik mellett lazíthat egy kicsit a bandán kívül.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek