Starity

Candice Swanepoel viseli idén a Fantasy Brát

2013. október 16. 19:07   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Candice 2010 óta VS-angyal, ám még nem prezentálhatta a cég legdrágább fehérneműjét. Egészen eddig.

hirdetés
Candice Swanepoel viseli idén a Fantasy Brát

Kevesebb, mint egy hónap múlva rögzítik a 2013-as Victoria's Secret Fashion Show-t, és lassan, de biztosan lehull minden lepel a divatbemutató részleteiről. Többek között minden évben nagy figyelem övezi a Fantasy Bra nevű VS-terméket, mely dollármilliókat ér, és az egyik angyalé az érdem, hogy promótálja és viselhesse is azt a cég bemutatóján.

Idén Candice Swanepoel vette át Alessandra Ambrosiótól a stafétabotot, hiszen tavaly a brazil szépséget érte eme megtisztelő feladat. A melltartó színvilágban igen csak idézi Ms. Swanepoel szülőhazáját, Afrikát.

A 4200 darab rubinttal, gyémánttal és sárga zafírral díszített melltartót Mouawad tervezte, és potom tízmillió amerikai dollárt kóstál. Ehhez 18 karátos aranyból készült a hozzá illiő díszöv. Nem a legdrágább Fantasy Bra, ami elkészült a cég történelme során, de az utóbbi évekhez képest több pénzt forsítottak elkészítésére.

A teljes fotósorozatra még várni kell, de ízelítőnek közöltek egy képet Candice-ről, amint a borsos árú fehérneműben pózol a kamerának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek