Starity

Taylor Swift a következő albumáról nyilatkozott

2013. október 18. 19:07   |   Szerző: kocdori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még messze vagyunk a megjelenésétől, de már most megtudhattunk pár dolgot Taylor Swift ötödik lemezéről.

hirdetés
Taylor Swift a következő albumáról nyilatkozott

Taylor Swift Red nevű albumával nagyon sok sikert ért el, jelenleg is turnén van, és sorra kápráztatja el a rajongókat a koncerteken. A korong tavaly jött ki és, mint tudjuk, Taylor 2 évente szokott új lemezzel előállni, így rövidesen eljön az új anyag ideje is.

Bár még viszonylag messze vagyunk legújabb albuma megjelenésétől, de már most megtudhattunk pár érdekes részletet az énekesnőtől: „Most készül az 5. albumom, és fel kell ráznom a dolgokat, más irányokat kell kipróbálnom. Egy fontos célom volt mindig is, hogy sose csináljak hangzásilag két ugyanolyan albumot. Nagyon szeretném, ha a rajongóim képesek lennének megkülönböztetni az albumokat valahogy így: »Ó, ez a dal? Ez nyilvánvaló, hogy a Fearlessről van, ez pedig a Redről«, ezt akarom az 5. albumomnál is. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megint stúdióba vonulhattam, és új dalokat írhatok

Az énekesnő azt is elmondta, hogy olyan zenei irányt fog kipróbálni, amilyenre nem fognak számítani a rajongók, akik az eddigi sikerek alapján biztosan nem fognak csalódni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek