Starity

Gájer Bálint párja az idei Miss International Hungary

2013. október 18. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta pletykálnak arról, hogy a Voice egykori döntőse, Gájer Bálint és a 2013-as Miss International Hungary, Ötvös Brigitta között több van, mint barátság.

hirdetés
Gájer Bálint párja az idei Miss International Hungary

A pár az énekes Értem jött a nyár című dalának klipforgatásán találkozott először még a nyáron, ugyanis statisztákat kerestek a videóhoz és Brigi is beküldte az önéletrajzát. Bálintnak már akkor megtetszett a lány, így később többször is találkoztak, ezt követően pedig Brigi megnyerte a Miss International Hungary címet.

„Nagyon büszke vagyok rá, hiszen a modellkedés mellett gazdasági főiskolán tanul, és hamarosan Japánba utazik a világversenyre” – mondta az énekes.

Azt, hogy több van köztük egyszerű barátságnál, már régóta pletykálják, és bár szerettek volna több időt arra, hogy kibontakozzon a kapcsolatuk, úgy döntöttek, nem hallgatnak tovább: „Ebben az őrült hírversenyben és a gyors információ-áramlatban semmit nem lehet titkolni a szórakoztatóiparban. Egy ilyen kapcsolatot óvni kell, hiszen mindketten rivaldafényben dolgozunk, emiatt kissé ki is vagyunk szolgáltatva. Annyit azonban elárulunk, hogy mindketten nagyon büszkék vagyunk egymás eredményeire, kölcsönösen támogatjuk a másikat” – nyilatkozta Brigi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek