Starity

Jövőhéten startol Carrie naplójának folytatása

2013. október 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongóknak nem kell már sokat várniuk a CW manapság egyik legfelkapottabb sorozatának második évadára, a Carrie naplójára, ugyanis jövőhét pénteken startol!

hirdetés
Jövőhéten startol Carrie naplójának folytatása
Fotó: The CW

A Carrie naplója című sorozatot idén januárban kezdte el vetíteni az amerikai CW televízió, és a sikerek után második évadot is berendelte a televíziós társaság.

A forgatások a nyáron és szeptemberben zajlottak, valamint az USA-ban már premier-parti is volt a sorozat tiszteletére.

Eddig nem lehetett sokat tudni, mi várható a sorozat második évadában, de nemrég a sorozat készítője, Amy B. Harris megosztott néhány információt ezzel kapcsolatban:

„Carrie és Sebastian – amint azt tudjuk – az évad végén különváltak, és ez az új évadban sem fog változni. Carrie-nek Chris Wood formájában, míg Sebastiannak Mollie Sims alakítja majd az új „társát”. De ne aggódjanak a Kyddshaw-fanok, ugyanis lesz még elég szerelmi kavarodás kettejük között, és azt is biztosan elmondhatom, hogy a kapcsolatuk még messze nem ért a végéhez” – mesélte Amy.

Chris Wood és Mollie Sims mellett azonban egy új-régi szereplő is bekerül a sorozatba a Szex és New Yorkból, ez pedig nem más, mint Samantha Jones, a nagyszájú Samantha szerepét pedig Lindsey Gort kapta meg.

A sorozatot a CW Amerikában jövőhét pénteken, azaz október 25-én adja le először, és ha a nézettség jó lesz, talán hazai premierre is számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek