Starity

Sztárok és eljegyzési gyűrűik VIII.

2013. október 18. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy eddigi hét cikkünkben, ezúttal is tíz híres hölgy gyűrűjét mutatjuk be.

hirdetés
Sztárok és eljegyzési gyűrűik VIII.

Shenae Gimes

A színésznő 2012 decemberében mutatta meg eljegyzési gyűrűjét, amit Josh Beech férfimodell húzott az ujjára. A boldogító igent 2013. május 10-én mondta ki a pár.

Jennifer Lopez

Jennifer a Daredevil, a fenegyerek című film 2003. februári premierjén, Los Angelesben büszkén mutatta meg rózsaszín köves eljegyzési gyűrűjét, amit Ben Afflecktől kapott 2002 októberében. Eljegyzésük felbontását 2004. január végén erősítették meg.

Kate Beckinsale

Len Wiseman kérte meg Kate Beckinsale kezét 2003 júniusában egy vízszintesen beállított smaragd-gyémánttal, melyet Neil Lane tervezett. Az esküvőt Bel-Air Hotelben tartották meg 2004. május 9-én, ahol az egyik az koszorúslány Michael Sheennel folytatott kapcsolata alatt született lánya, Lily volt.

Anne Hathaway

A színésznő 2011 novemberében lépett a nyilvánosság elé gyönyörű 6 karátos eljegyzési gyűrűjével, miután felröppentek a leánykéréssel kapcsolatos híresztelések. Adam Shulmannal hosszú ideje voltak már együtt, amikor sor került az eljegyzésre a több mint 31 millió forintot érő gyűrűvel.

Az esküvőt 2012. szeptember 29-én tartották meg egy éjféli zsidó szertartás keretein belül, ahol a menyasszony Valentino-ruhában jelent meg a 100 vendég előtt.

Jenna Dewan

Jenna és Channing Tatum először a Step Up forgatásán találkozott 2006-ban, ám már akkor megvolt köztük a kémia, így 2008-ban kérte meg Jenna kezét egy Neil Lane által tervezett ragyogó gyűrűvel Hawaii-on egy nyaralás során.

Sarah Michelle Gellar

A színésznő 2001 áprilisában hihetetlenül boldogan jelent meg a rendezvényeken, ugyanis ekkor kérte meg a kezét Freddie Prinze Jr. színész.

A ceremóniára 2002 szeptemberének első napján került sor, első közös gyermekük Charlotte Grace Prinze néven 2009. szeptember 19-én született, második gyermekük pedig Rocky James Prinze néven 2012 szeptemberében látta meg a napvilágot.

Natasha Bedingfield

Matt Robinson 2008 szeptemberében tette fel a nagy kérdést Natashának. A boldogító igent 2010 márciusában mondták ki Kaliforniában, Malibun.

Mary J. Blige

Mary kezét 2002 januárjában kérték meg, majd 2003 decemberében lett a felesége Kendu Isaacsnek, ezáltal pedig három gyermek mostohaanyja is lett.

Gisele Bündchen

Tom Brady kérte meg Gisele kezét egy ragyogó 4 karátos szoliter gyűrűvel 2009 januárjában, február 29-én pedig meg is tartották az esküvőt.

Első közös gyermekük a Benjamin Rain Brady nevet kapta, aki 2009. december 8-án született, második pedig, egy kislány 2012. december 5-én látta meg a napvilágot és a Vivian Lake Brady nevet kapta.

Camila Alves

Hat év randevúzás és két közös gyermek után, Matthew McConaughey végre feltette a nagy kérdést Camila Alvesnek 2011 decemberében. 2012. június 9-én tartották meg esküvőjüket, harmadik gyermekük pedig 2012 decemberében született meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek