Starity

Kim Kardashian provokatív fotója megőrjítette az internetet

2013. október 18. 23:11   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híresség éppen csak elkezdte visszanyerni alakját, máris félmeztelenül oszt meg képeket a világhálón – ezt persze senki sem nézi jó szemmel.

hirdetés
Kim Kardashian provokatív fotója megőrjítette az internetet

De mit is gondolhatott Kim? Egy kisgyermekes anyukának nem egy szál fehér fürdőruhában kellene kihívóan pózolnia, pláne, hogy nem éppen fiús alkattal rendelkezik... A Kardashian család nem kívánt nyilatkozni, ám Kim rapper kedvese, Kanye és a híresség rajongói nem tudták nem szájukra venni a szerintük „magamutogató” hírességet.

„Kim, te most már ÉDESANYA vagy, nem hiszem, hogy elfogadható lenne a seggedről posztolni képeket az Instagramra! // Oké, sajnálom, de Kim Kardashian most olyan, mint egy gyerek; a múltját lezártnak kéne tekintenie! // Kim Kardashian egy ANYA, nem posztolhat ilyesfajta képeket többé az életben.... // BRUH, egy egyedülálló, 30-as éveiben járó anyuka ilyen képeket készít magáról... szánalmas!”írták a kifakadt rajongók.

A celebrity rajongói ugyan kiakadtak az intim kép miatt, párja, gyermekének, Norinak az édesapja; Kanye West inkább örült annak, amit látott, rögvest tweetelte neki, hogy már úton is van hazafelé.

Kim folyton azt hangoztatja, hogy szeretné a „sötét múltjából” kitörölni az egész világhálót bejárt, 10 éve készült szexvideóját, melyet még első komoly barátjával csinált, meggondolatlanul. De hát hogy is vehetné Kimet komolyan a világ, mikor édesanya létére ilyen képeket tesz közszemlére?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek