Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. október 20. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera parfümreklámján dolgozik, Beyoncé mélybe vetette magát, és újabb képet közöltek Kim Kardashian kislányáról! Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Christina Aguilera Mark Liddellnek pózol

Nemrégiben Christina Aguilera feltöltött egy fotót a Facebookra, amelyen új parfümje reklámját készíti. A szexi énekesnő ezúttal Mark Liddellnek pózolt, ám azt még nem tudni, hogy a teljes munkát mikor láthatjuk majd.

*

Shea Fisher ruhákat reklámoz

A Corral Boots reklámarca, Shea Fisher ismét egy divatos terméket – egészen pontosan ruhákat – fog reklámozni. A nemrég férjhez ment countryénekesnő a CowGirl Up kollekciónak az arca lesz, erről nemrég egy fotót meg is osztott a cég a hivatalos Facebook-portálon.

*

Újra együtt a Csajok a zŰrből sztárjai

A jelenleg az M2-n futó Csajok a zŰrből két sztárja, Philippa Couthard és Lucy Fry ismét együtt dolgozhatnak, ugyanis mindkét lány ugyanabban a filmben kapott szerepet. A Now Add Honey a tervek szerint 2014-ben kerül majd az ausztrál mozikba.

*

Natalia Oreiro visszatér Oroszországba

Natalia Oreiro decemberben négy koncertet is ad Oroszországban. Az énekes-színésznő egyébként nem most látogat először az országba, korábban is többször fellépett ott, valamint az Egy argentin Moszkvában című sorozatát is ott forgatta, az orosz nyelvet még meg is tanulta.

*

Beyoncé kipróbálta a szabadesést

Az énekesnő rajongóval az Instagramon osztott meg két fotót, mielőtt mélybe zuhant volna — Bey a bungee jumpingnak hódolt a minap, turnéja mellett szakított egy kis időt az izgalomra is.

*

Khloe Kardashian újabb képet osztott meg North Westről

Felismered azt az apró kezet? Kim Kardashian lányáé, North Westé. A büszke nagynéni, Khloe Kardashian osztotta meg a fényképet az Instagramon.

*

Tom Mison remekül csókol

Ezt állítja legalábbis kolléganője, Katia Winter, aki el volt ragadtatva első közös csókjelenetük után, melyet a nézők a hétfői Sleepy Hollow-epizódban láthattak.

„A nyelve olyan volt, mint egy bársony kard!” – csiripelte Katia a kíváncsiskodó rajongóknak, majd elárulta azt is, Katrina mutatta be Ichabodot George Washingtonnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek