Starity

Klippremier: Namie Amuro - Ballerina

2013. október 19. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár nappal ezelőtt töltötték fel az internetre a J-Pop koronázatlan királynőjének, Namie Amurónak legújabb videoklipét, amit a Ballerina című dalához forgatott.

hirdetés
Klippremier: Namie Amuro - Ballerina

Október 16-án lehullott a lepel Namie Amuro legfrissebb videoklipjéről, amit a Ballerina című nótájához forgatott. A dal két héttel ezelőtt jelent meg a Neonlight Lipstickkel együtt, melyek közül utóbbi október 16-án, előbbi pedig október 23-án jelenik meg digitális kislemezként.

A videoklipben a 36 éves énekesnő Gucci márkájú ruhákban pózol úgy, akár egy igazi topmodell. A klip főtémája a divat, melyet hologramos technika segítségével még futurisztikusabbá tettek, de nem lőttek túl a célon.

A rajongók tetszését hamar elnyerte a rövidfilm, melynek több jelenetét is felhasználták a Namie Amuro×Vogue Japan×Gucci speciális együttműködés kampányfilmjéhez is.

A Neonlight Lipstickkel pedig a Kose Esprique kozmetikai márkát népszerűsítik, és valószínűleg nem lesz hozzá klip. Miss Amuro egyébkén tizenegyedik stúdióalbumát, a FEEL-t népszerűsíti új turnéja keretei között, mely összesen 44 állomásból áll és éppen a felénél jár a gyönyörű énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek