Starity

Demi Lovato a Grammy központjában adott akusztikus koncertet

2013. október 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato körül az utóbbi időben felpörögtek az események. Ezúttal a Grammy csapatának bizonyította tehetségét.

hirdetés
Demi Lovato a Grammy központjában adott akusztikus koncertet

Az emberek nagy része vitathatatlanul Demi Lovatót tartja a Disney egyik legtehetségesebb növendékének, aki az évek során szépen kitört ebből a szerepből. Az X Factor mentora és a hajszínét kaméleonként változtató énekesnő három dalt adott elő akusztikusan a Grammy Központ embereinek, ezzel is bizonyítva, hogy nincs szüksége maga mellé zenekarra, táncosokra vagy háttérénekesekre ahhoz, hogy fantasztikusan hangozzon.

Lovato egyszerű fekete blézert, fekete felsőt és fekete nadrágot viselt, legújabb kék színű hajszínéhez. Az estét talán legismertebb balladájával, a Skyscraperrel nyitotta, amiben gyönyörűen megmutatta hangi adottságait.

Ezt követte a májusban megjelent albumáról, Nightingale címre hallgató dala, amiben talán még fényesebben ragyogott, aminek az oka az lehetett, hogy korábban azt nyilatkozta, hogy Unbroken albumán szereplő dalait már unja előadni.

Rövidke fellépését, legújabb kislemezes dalával, a Neon Lightsszal zárta – amihez a héten forgatta le a videoklipet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek