Starity

Ausztráliában turnézik a Jedward

2013. október 20. 21:09   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

John és Edward már túl vannak négy turnén, ám eddig csak Európában léphettek színpadra. Most Ausztrálián a sor, hogy megismerjék az ír duót.

hirdetés
Ausztráliában turnézik a Jedward

John és Edward lázasan promótálják a Young Love című lemezüket, mely során Kanadába, az Egyesült Államokba is ellátogattak, ám korábban kétszer is elutaztak Ausztráliába is, ahol egy reggeli műsorban is felléptek. Eddig nem derült ki a távoli látogatás célja, ám most mindenről lehullt a lepel.

Ausztráliában is komoly hírnévre szeretnének szert tenni, és kiterjeszteni a távoli országra is a Young Love Tourt. A turnénak az írországi és angliai állomásain már túl vannak. Szinte minden koncertjük telt ház előtt zajlott, ami nem csoda, hisz abban a térségben sok rajongójuk van.

Eddig még nem volt példa arra, hogy Európán kívülre ki tudták volna terjeszteni a turnéjukat, noha az Eurovízió óta világszerte hatalmas rajongótáboruk van. Az Ausztráliában tett két látogatás során kiderült; arra is akad jópár jedhead (így hívják a rajongóikat), így potenciálisan semmi akadálya egy ottani turnénak.

Eddig három állomást tettek közzé, melyek feltehetően a későbbiekben bővülnek. November 23-án Perthben, 30-án Melbourne-ben, december elsején pedig Sydney-ben lépnek színpadra a hivatalos oldaluk információi szerint. Az ecsetfejűek az év végén sem unatkoznak tehát!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek