Starity

Whitney Port véleménye a Hillsről, Bravrilről

2010. április 14. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Whitney Port őszintén mesél az E! Online-nak a The Hills sorozatról (aminek egykor ő is tagja volt), továbbá Brody Jenner és Avril Lavigne kapcsolatáról.

hirdetés
Whitney Port véleménye a Hillsről, Bravrilről

Whitney Port valaha tagja volt a The Hills csapatának. Aztán úgy döntött, elmegy New York-ba, hogy a saját sorozatában szerepeljen, a The City-ben, és úgy tűnt, végzett Los Angelessel.

Azonban ez nem azt jelenti, hogy nincs mit mondania a régi kollégáiról. Az E! Online reggel kapta el, hogy a The City új évadáról, a The Hills-től való elköszönésről és a Brody-Avril viszonyról beszéljen nekik...

Oké, a dráma. Mesélj a legnagyobb drámáról, amit ebben az évadban fogunk látni.

Nem lesz annyi szerelmi kapcsolatról szóló dráma most. Inkább a négy lányról van szó, akik próbálnak nevet szerezni maguknak a divatvilágban itt, ami elég kemény, hiszen a New York-iak 75%-a ugyanezt csinálja.

Mi van a barátoddal?

Hát, minden klassz...

Fogjuk látni a kapcsolatod fejlődését a sorozatban?

Nem, nem, nem, nem.

Szerinted be kéne fejeződnie a The Hills-nek?

Nem tudom. Szerintem addig akarják, amíg a népszerűségük még mindig magas lesz. Ez olyan keserédes számomra. Mindig emlékeztetem magam, hogy egyszer én is abban szerepeltem. Most már nagyon távolinak tűnik. A műsor nagyon más volt, amikor én is része voltam. Azt hiszem, amikor Lauren [Conrad] elment, a műsor is vele ment.

Mit gondolsz Brody és Avril Lavigne viszonyáról?

Hallottam róla. Komoly?

Nyilván már együtt is szereztek tetkót a hétvégén.

Állj, állj! [nevet] Te jó isten. Hát, ha ők boldogok, áldásom rájuk! De ez olyan vicces... Mármint ők viccesek együtt. Nem vártam ezt. De néha a legnagyobb dolgok jönnek váratlanul, ugye?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek