Starity

Liam Payne és Niall Horan raboskodnak Ausztráliában

2013. október 21. 21:09   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srácok ki sem tehetik az utcára a lábukat, mivel akár több mint hatvan rajongó is követi őket visítozva.

hirdetés
Liam Payne és Niall Horan raboskodnak Ausztráliában

Amikor annak idején sikerült bejutniuk az X Factor élő showjába, a fiatal énekesek közül egyikük sem jósolta volna meg, hogy ekkora sztárok lesznek majd, akiket minden pillanatban rajongók tucatjai követnek majd mindenhová. Az ausztráliai turnéállomás viszont korántsem úgy alakult, ahogy tervezték.

Liam őszintén nyilatkozott a nehézkes kirándulásról, arról, mennyire várta már az óriási hullámokon való szörfölést és a nyugis edzéseket, azonban közbeszóltak a harcias ausztrál rajongók.

Liam a The Herald Sun magazinnak számolt be a történtekről: „Hogy őszinte legyek, elég nehéz boldogulni Ausztráliában” – emlékezett vissza arra az időszakra, amikor képtelenek voltak elhagyni a hoteljüket.

„Világviszonylatban tekintve sokkal kevesebbet mozdultam ki Ausztráliában, mint eddig bárhol. Egyszer el akartam menni vásárolni, és néhány másodpercen belül körülbelül 60 lány követett engem boltról boltra. Ha valaki egy képet posztol, akkor mindenki tudni fogja, hogy éppen merre vagyok és ha ezt csinálod, akkor az egész napodat emberek között fogod tölteni, akik mindenhová követnek téged. Mi ugyanolyan normális srácok vagyunk, mint a többiek; csak szeretnénk egy is magánteret magunknak, amikor csak focizunk kicsit távol a nyílvánosság elől, nem pedig a figyelem középpontjában.”

Nemcsak Daddy Directioner az egyetlen, aki érzi magán a nyomást. Niall Horan bevallotta: Paultól, a menedzserüktől csúcsfelszereltségű hotelszobát kért, mivel tudta előre, hogy sok időt fog benne eltölteni.

„Néha kinézel az ablakon és egyszerűen csak ki akarsz menni. Semmi értelme annak, ha rabként kell élned a hoteledben. Még ha nagyon szép hotelek is” – nyilatkozta az ír szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek