Starity

Dalpremier: Lady Gaga feat. R. Kelly - Do What U Want

2013. október 21. 19:07   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett Lady Gaga visszatérő albumának legelső promóciós kislemeze, a Do What U Want, melyet a híres R&B előadóval, R. Kellyvel készített el.

hirdetés
Dalpremier: Lady Gaga feat. R. Kelly - Do What U Want

Gaga a múlt héten jelentette be, hogy ARTPOP albumának első promóciós kislemeze hétfő reggel fog debütálni az amerikai, illetve a mexikói iTuneson, és ígéretét megtartva ma reggel, magyar idő szerint 6 órakor fel is került az internetre, valamint az iTunesra is az R. Kellyvel rögzített duett.

A DJ White Shadow és Gaga által írt dal a Billboard szerint nagyon rádióbarát és kissé a 80-as éveket idézi fel, valamint szerintük nagyon jól állnak az énekesnőnek a számban is hallható rekedtes hangok.

Az elmúlt pár órában azokon a területeken, ahol már megvásárolható a Do What U Want – köztük az Egyesült Államokban például -, máris az eladások élére került, emellett ez lett az a dal, ami 2013-ban a leggyorsabban elérte az első helyet az iTuneson, ugyanis Mexikóban alig 30 perc alatt aranyérmes lett.

Világszerte keddtől lesz megvásárolható digitálisan, az énekesnő következő kislemeze, a Venus pedig október 25-én, tehát pénteken érkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek