Starity

Demi Lovato énekli a Jégvarázs betétdalát — dalpremier!

2013. október 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato múltheti, mexikói útja során a Radio Disney egyik riporterének elárulta, hogy ő énekli az Amerikában november 27-én debütáló, legújabb Walt Disney animációs mese egyik betétdalát.

hirdetés
Demi Lovato énekli a Jégvarázs betétdalát — dalpremier!

Lovato legutóbb augusztusban, a Csontváros című filmhez járult hozzá egy csodálatos balladával, és most ismét megörvendezteti rajongóit egy új dallal.

Arról, hogy milyen volt együtt dolgozni a Walt Disney Animation Studios csapatával, így nyilatkozott: „Fantasztikus, hogy a film részese lehetek, és nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy végre láthassam a végeredményt. Tetszik a dal, amihez már a videoklipet is leforgattam.” Ezzel kapcsolatban a napokban egy képet is megosztott a Twitteren, ami a leendő videóból származik.

Ahogy azt megígérték, a Let It Go címre hallgató dal a tegnapi napon debütált, de a videoklip még várat magára. Hazánkban pedig december 5-én kerül majd bemutatásra a Walt Disney Animation Studios legújabb animációs filmje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek