Starity

Demi Lovato örül Kim Kardashian lánykérésének

2013. október 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato mentoráltjaival való próbája alatt beszélgetett az E!News riporterével, Jesse Giddingsszel, aki Kim Kardashian eljegyzéséről, az X Factorról, Simon Cowell leendő gyermekéről kérdezte, valamint arról mesélt, hogy a későbbiekben szünetet szeretne tartani karrierjében.

hirdetés
Demi Lovato örül Kim Kardashian lánykérésének

A középső Kardashian lány és Lovato már évek óta jó viszonyt ápolnak, Demi a valóságshow-sztár legutóbbi esküvőjére is hivatalos volt, és úgy látszik, hamarosan ismét nekiállhat ruhát keresgélni. A napokban ugyanis bejárta a világot a hír, hogy az amerikai rapper egy giccses összejövetel keretein belül, az AT&T Parkban feltette a nagy kérdést szerelmének. A riporter erről kérdezte az X Factor mentorát.

„Korábban már mondtam Kanyenak, hogy ha nem bánik vele rendesen, nos, akkor majd kezelésbe veszem – viccelődött Demi. – Kimet már évek óta ismerem, aki csodálatos barát volt a nehéz időszakaimban. Boldog vagyok, hogy végre igazán boldognak láthatom őt.”

Mentortársáról, Simon Cowellről a nyáron derült ki, hogy teherbe ejtette legjobb barátja feleségét. Lovato és Cowell kapcsolata ingadozó, az X Factor forgatásán a kamerák előtt szinte folyton marják egymást, viszont mindketten elismerték, amikor a kamerák nem forognak, bármit meg tudnak beszélni egymással. Demi elárulta, hogy folyton azzal piszkálja Simont, hogy ő szeretne a keresztanyuka lenni.

„Mondtam neki, hogy nagyon nagyon szeretnék majd néha vigyázni a babára. Folyton azzal idegesítem, hogy én akarok lenni a keresztszülő, ami, sajnos, nem hiszem, hogy így lesz.”

Miss Lovato híres arról, hogy gyakran változtatja hajszínét. Jelenleg kék színű frizurával tündököl, amiről így nyilatkozott. „Szerettem volna valami mást kipróbálni, különösképpen az X Factor élő adásaira. Szerettem volna valami őrült színt, így most a panelban mindenki másképp néz ki.”

A riporter végül arról faggatta, mik a tervei a közeljövőre, hisz az idei év sikeres volt az énekesnő számára. Visszatért az X Factor harmadik évadára, megjelent negyedik albuma, rengeteget koncertezett és jótékonykodott. „Szeretnék nagyon, nagyon keményen dolgozni, hogy ezután kivehessek egy vagy két év pihenőt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek