Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. október 27. 13:01   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha tudni szeretnéd, hogy Szikora Robi feleségét miért nem látni a médiában, vagy, hogy Szabó Zsófi és Soma miket mesélt magáról, esetleg azt, hogy Bencsik Tamara kihez hasonlította magát, akkor jó helyen jársz. Cikkünkben bemutatjuk, mi történt mostanság a magyar celebekkel!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Tatár Csilla túl sokat dolgozik

Műsorvezetésből, divatbemutatókból, fotózásokból és jótékonysági rendezvényekből áll Tatár Csilla élete, így szinte nem is jutott ideje magára, és ezért szervezete teljesen kikészült. A műsorvezető komolyan megbetegedett és negyven fokos lázzal feküdt otthon, ezért próbálta magát kipihenni.

Gyakorlatilag ebben a rohanásban nőttem fel, hiszen a pályám kezdetén szerkesztő riporterként majdnem többet dolgoztam, mint mostanában. Azonban mindig érzem, és a szervezetem jelzi, hogy szükségem van egy kis pihenésre. Ez történt az utóbbi napokban is. Mint manapság oly sok nő, én is több fronton igyekszem helytállni. Imádom azt, amit csinálok, szeretek sokat dolgozni – mesélte Csilla, aki szerencsére mára már jól van.

*

Szikora Róbert: „Nem szabad a munkát a magánélettel keverni”

Az X-Faktor mentorának feleségét nem sűrűn lehet látni a médiában, és ennek megvan az oka is. Szikora ugyanis nem rajong azért, hogy Zsuzsát mindenki a médiában lássa, ezért elég ritkán kíséri el őt a koncertekre is.

Természetesen többször is elkísért már a feleségem, Zsuzsika koncertezni. Ezért inkább úgy fogalmaznék: nem biztos, hogy minden feleség szeretne bemenni a férje munkahelyére, ahogy a férjek mindegyike sem biztos, hogy szereti, ha a felesége meglátogatja őt napközben. Merthogy nekem a koncertezés munkahelynek számít – nyilatkozta Szikora, akit természetesen kísért már el a felesége koncertre, de akkor is távolról figyelte.

*

Szabó Zsófi sérüléséről és ennek következményeiről mesélt

Szabó Zsófi után mindig megfordulnak a férfiak, és sokszor a nők is irigykedve nézik, hiszen nagyon jó az alakja, ezért persze meg is tesz mindent. Régebben heti több alkalommal ment edzeni, nem csak azért, hogy formában tartsa magát, hanem azért, mert imád sportolni. Mostanában azonban ez kimarad az életéből, hiszen hét hete megsérült és azóta csak a Gyémánttal való sétálás jelenti számára a sportot.

Most már hetedik hete, hogy terepen futottam, és elestem. Megnyúlt a bokaszalag, ami sokkal nehezebben regenerálódik, mint a szakadás, illetve lepattant egy csontszilánk is a bokámból. A testvérem férje, dr. Berkes István kezel, úgyhogy szerencsére jó kezekben vagyok, bár a sérülésem elég súlyos – mondta a színésznő a Borsnak.

Természetesen arról is szó esett, hogy aggódik-e a kilók miatt így, hogy nem tud rendesen edzeni, mire azt felelte, hogy nem, maximum 1-2 kiló mehetett fel, de le fogja adni, ha a lába rendbe jön.

*

Soma ki nem állhatta göndör haját

Évtizedekig gyűlölte Soma a haját. Az énekesnő egyenes fürtökkel született, tinédzserkorában viszont a hormonális változás miatt keletkezett sörényét legszívesebben levágatta volna és inkább kopaszon, parókával élt volna. Mára azonban megbarátkozott és megszerette erősen göndör frizuráját.

Azt mesélte, hogy tizenegy éves korában, mikor elkezdett menstruálni, a haja begöndörödött, amit ő próbált lenyomni és mindenféle módszert kipróbált, de nem jöttek össze a dolgok. Majd, mivel vizesen, kendőbe csomagolta éjszakára, be is korpásodtak rakoncátlan loknijai és sokat szenvedett miatta, de mostanra élvezi extra sűrű és göndör fürtjeit.

*

Mint két tojás: Bencsik Tamara és Tóth Gabi

Bár Tamara egy évvel idősebb, mégis példaképének tekinti Tóth Gabit, akivel nem mellesleg jó viszonyt is ápolnak, most pedig olyan fotó látott napvilágot Tamaráról, amin megszólalásig hasonlít az X-Faktor egyik mentorára

Általában egy-egy parti vagy rendezvény alkalmával futunk össze, és akkor pár pohár után nagyokat szoktunk lelkizni. Sokat segített nekem, amikor padlón voltam, és hasznos tanácsokkal látott el. Mindig azt hangsúlyozta, hogy maradjak önmagam, legyek természetes, és ne színészkedjek senki kedvéért – mesélte barátságukról Tamara.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek